Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936377





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Belastingbetalers Hasselt Diepenbeek en Zonhoven betalen het gelag.
05 februari 2013
Stad Hasselt heeft in alle discretie akkoord met deurwaarder gemaakt en betaald. Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.958.900
Hasselt / Zonhoven / Lanaken.

Van de geheimzinnigheid rond de afwikkeling in de zaak van hoofdinspecteur Eric Pauwels, die daardoor tien jaar lang gestigmatiseerd werd, is vandaag een tipje van de sluier opgelicht, échte informatie kreeg de klant niet, ergo, hij werd door de deurwaarder Bart Vyt op een nogal vreemde wijze wandelen gestuurd. Eric Pauwels mag blijkbaar alleen maar betalen en krijgt niet eens documenten in handen!

Betaling uitgevoerd.
De onduidelijkheid wordt nog wat groter, wanneer de confrater van Miscovic zegt dat HaZoDi nog tot 10 februari 2013 de tijd zou hebben gehad om te betalen, wij zijn echter formeel ; advocaat Miscovic bevestigde op 18 januari 2013 dat HaZoDi tot 1 februari de tijd had om te betalen en dat er dan met harde hand zou overgegaan worden tot uitvoering, maar wat er nu op 4 februari 2013 precies is overeengekomen is niet duidelijk. Dat zelfs Eric Pauwels dat niet mag weten is weer een bewijs hoe dit dossier wordt gemanipuleerd, niéts mag naar buiten komen. Wij hebben pas in de vooravond bericht ontvangen dat Eric Pauwels, via een e-mail van de advocaat, is bevestigd dat er door HaZoDi gelden gestort werden, maar hoeveel werd niet eens gezegd.

Geen enkele reactie.
Vanavond werden we, na meer dan een week, post factum opgebeld door Ann Louwet, een woordvoerster van Hilde Claes. Louwet kon zogezegd, niet vroeger bellen wegens een defecte GSM? Op onze vraag of ze
wellicht goed nieuws bracht aangaande het uitvoeren van het op 3 januari 2013 te Antwerpen gevelde Arrest ten nadele van HaZoDi, wist Ann Louwet niet waarover het ging! Wat wil je dan nog meer aan die dame vragen?   

Doofpotoperatie gaat voort.

In deze zaak is hoofdinspecteur Eric Pauwels over een periode van tien jaar door de hel gegaan "We zijn gekoeioneerd en werden niet eerlijk behandeld", dat zijn de woorden van advocaat Miskovic, of dit weer een spelletje stemmingmakerij van de advocaat is, weten we niet, maar we hebben ook uit andere bronnen vernomen dat Eric Pauwels door deze zaak enorm geleden heeft, niet alleen moreel en vooral financieel maar ook de gezondheid van de hoofdinspecteur werd ondermijnd. Dat nu alle hens aan dek worden geroepen, zelfs door zijn eigen advocaten, om de zaak uit de pers te houden is andermaal een aanfluiting van de vrijheid van meningsuiting. Alles en iedereen plooit voor het Hasselts bekrompen socialisme.

Meer onderweg.
De zaak Eric Pauwels vindt haar oorsprong in een banaal ongeval waarna CP Rodolphe Vyncke, door manipulatie van mensen en PV's, een "zaak" van dronkenschap en vluchtmisdrijf ensceneerde. Deze affaire is nu al faliekant afgelopen voor HaZoDi maar er zou meer in de pipeline zitten, zo is er niet alleen de zaak Ivar Hermans, of die van de klokkenluiders, of van de schriftvervalsing maar er is blijkbaar nog meer dat het daglicht nog niet heeft gezien en dat nog moet opborrelen.

Informatie.
Er bereikt ons naar aanleiding van deze artikels heel wat informatie die wij natrekken. U kan ons ook informatie overmaken via Postbus 57 3620 Lanaken dat eveneens op een anonieme basis kan gebeuren.

Artikel n° : 02/13/4813
Geplaatst :22:51 5/02/2013  
   
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


 
Laatste update ( 05 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.