Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926382





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
SP.a gemeenteraadslid in opspraak.
31 januari 2013
Molenbeeks SP.a gemeenteraadslid blijkt gewetenloze huisjesmelker.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.954.300
Molenbeek / Lanaken 31 januari 2013.

Dominiek Lootens, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Molenbeek, komt met een onthutsend bericht over zijn SP.a mede- gemeenteraadslid Hassan Rahali die een vurig pleitbezorger is van de multiculturele samenleving en de opengrenzen politiek. Lootens denkt echter dat er andere factoren een rol spelen in zijn verdediging van de nieuwe Belgen.


Twee gebouwen.
De man is namelijk eigenaar van twee gebouwen aan de Leopold II laan in Molenbeek, daar is niets mis mee ware het niet dat nader onderzoek heeft aangetoond dat er zich meerdere problemen stellen met deze gebouwen. Zo is er een lift die met haken en ogen aan elkaar hangt, geen verwarming, onbeschrijfelijke vuiligheid, slecht aangesloten gasflessen en ga zo maar door.

Kamers voor vluchtelingen.
In dergelijk armtierig gebouw verhuurt de SP.a-er en zijn familie kamers aan vluchtelingen van allerlei pluimage tegen schandalige en onmenselijke prijzen. Zo is er een Bulgaars gezin dat maandelijks maar liefst 510 euro huur en 70 euro lasten moet ophoesten. een andere familie spreekt van 558 euro huur en 130 euro lasten per maand. Je reinste huisjesmelkerij dus.

Per direct uit de partij.

Het was de krant La Dernière Heure die, daags nadat Brussels Staatssecretaris Doulkeridis verklaarde harder te zullen optreden tegen huisjesmelkers, deze wanpraktijken aan het licht bracht. Naar aanleiding van het artikel vond Rahali het nodig klacht neer te leggen tegen de journalist in kwestie die deze schandalige toestand publiek maakte. Schaamteloos! Voor Vlaams Belang rest SP.a nog maar één keuze : Hassan Rahali per direct uit de partij zetten, tenminste als het SP.a menens is met haar geloof in de multiculturele samenleving en de strijd tegen huisjesmelkerij en profitariaat.


In Genk wonen sommige mensen in de kelder, hiervan was de wijkagent Luc.B. perfect op de hoogte.

NVDR.
Het is niet alleen in Brussel dat de huisjesmelkerij welig tiert, maar overal, het probleem ligt bij de politiek die er maar niet "wil" in slagen om het conformiteitsattest kracht van wet te geven. De dienst bevolking zou niemand in een pand, dat niet over een conformiteitsattest beschikt, mogen inschrijven, dan is er al een groot probleem opgelost. Ook de wijkagenten mogen wel beter hun ogen open doen, in Genk wonen mensen in kelderruimten -foto-, je maakt ons toch niet wijs dat een wijkagent dat niet zou weten en vooral zouden ze dat niet mogen toelaten. 
 

Bron : Dominiek Lootens, Vlaams Belang.
Bewerking : jvds

Artikel n° : 01/13/4807
Geplaatst : 15:33 31/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Laatste update ( 01 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.