Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926383





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi: Volledig Arrest Eric Pauwels
23 januari 2013
Zaken Eric P, Ivar H en de klokkenluiders gaan Hasselt een fortuin kosten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.947.200
Hasselt / Zonhoven / Erps-Kwerps, 23 januari 2013.

Het staat nu reeds vast dat het Arrest inzake hoofdinspecteur Eric Pauwels tegen de politiezone HaZoDi, stad Hasselt minstens 30.000 euro gaat kosten. We brengen het Arrest zoals dat door het Hof van Beroep te Antwerpen op 10 januari 2013 werd uitgesproken.

Hasseltse politieoorlog.

Wanneer we de klachtenregen tussen politieofficieren en Calog personeel binnen de PZ HaZoDi bekijken, kunnen we onze ogen niet geloven. Valsheid in geschrifte, -kwaadwillige-schending van het beroepsgeheim zijn daar schering en inslag en dat voor een politiecorps dat door de negatieve socialistische invloed van burgemeester Claes, en haar eveneens socialistische voorgangers, totaal verziekt blijkt te zijn en waar overal misbruik werd toegelaten. Zo verklaart A.S. "... ik weet dat commissaris Biets een niet anoniem dienstvoertuig -voorzien van striping- ter beschikking had om naar huis te rijden. Zijn echtgenote gebruikte dat gestriped dienstvoertuig regelmatig om te gaan fitnessen en te gaan winkelen...", einde citaat. Op deze wijze kunnen we nog bladzijden doorgaan, in de komende artikels gaan we nog enkele pittige passages opnemen hoe het er bij HaZoDi écht aan toe gaat en voor het publiek door de gatlikjournalisten verborgen wordt gehouden. Vergeet niet, dat de minister van media een socialist is en vergeet ook niet dat het overgrote deel van de pers links en / of ultralinks is.   

Rekening dreigt zeer hoog te worden.

De kosten in de zaak Eric Pauwels komen nu voor dertigduizend euro in beeld, van de zaak Ivar Hermans hebben we al een idee, daar wordt achthonderdduizend euro als basisbedrag genoemd. We vernemen dat stad Hasselt aan Eubelius al negenhonderdduizend euro zou betaald hebben, dan hebben we de rekeningen van advocaat Hugo Lamon nog niet geteld, een bedrag van twee miljoen euro is dus al bekend, maar uiteraard is het nog veel meer. Stevaert, Reynders en Hilde Claes moeten écht niet fier zijn.

MM_210_13_Arrest_Eric_Pauwels 

Artikel n° : 01/13/4802
Geplaatst : 9:16 23/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 23 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.