Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926384





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrt misleidt zelfs de Groene Vogels, is dat de kwaliteitjournalistiek van Vrt?
19 januari 2013
Ongeschiktheid woning was grove misvatting van overijverige Vrt journalist. Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.943.200
Brussel / Lanaken 19 januari 2013

Woensdag werd Vlaams minister Freya Van Den Bossche in het Vlaamse halfrond door de gezamenlijke oppositie van uiterst links tot vrolijk rechts -dixit Jan Penris Vlaams Belang- meer dan terecht onder vuur genomen over het meer dan schandalige woonbeleid van de socialistische Freya Van Den Bossche sp.a.

Verenigde oppositie
Over haar  woonbeleid voelden achtereenvolgens Patricia De Waele -LDD- , Mercedes van Volcem -Open-Vld-, Mie Vogels -Groen- en Jan Penris -Vlaams Belang- Freya Van Den Bossche aan de tand, haar reacties raakten kant noch wal en tonen aan dat geen enkele van de politici hun dossiers fatsoenlijk kennen, vooral Mie Vogels en Freya Van Den Bossche vallen grandioos door de mand, één ding was duidelijk, Open-Vld, Groen, LDD en het Vlaams Belang stonden op één lijn en de Fortza Flandria droom van LDD en Vlaams Belang werd even werkelijkheid.

Ongeschikt.

Mie Vogels stond daar maar te beweren dat het om een onbewoonbare woning te doen was en Freya Van Den Bossche trapte er met haar twee voeten in, bewijs dat geen van beiden dat dossier beheersen en zich alweer door de Vrt en haar yuppie journalist Tim Verheyden hebben laten misleiden en manipuleren, de woning was niet"onbewoonbaar" maar "ongeschikt" en dat is een hemelsbreed verschil. Uiteraard heeft geen enkele van de geciteerde politici énig benul wat mensen in de sociale woningen allemaal meemaken, wij wensen dat al die politici minstens drie maanden dakloos worden en moeten rond komen van een OCMW steun als alleenstaande. Pas als ze in dat examen geslaagd zijn, zouden zij terug in het Vlaams Parlement mogen worden toegelaten.

Freya reageert niet.
Op 17 oktober 2012 wordt de minister van wonen Feya Van Den Bossche, geïnformeerd over de leegstand in Lanaken, medewerkers van haar kabinet -Stijn Decordier- hebben zelfs nog bijkomende informatie gevraagd. Maar de minister respecteert -voor deze en andere documenten- zelf het Decreet Openbaarheid van Bestuur van 11 april 1994 en van 26 maart 2004 niet. De medewerker Stijn Decordier belooft al weken ons te informeren over de stand van zaken met het onderzoek door Hubert Bloemen van de Inspectie RWO, maar ook Stijn maakt zijn beloften niet waar.


De minister ..... Freya Van Den Bossche

Wonen Vlaanderen.
Met de werking van Wonen Vlaanderen hapert er ook één en ander, er zijn daar ernstige aanwijzingen dat er moet getwijfeld worden aan de competentie van sommige medewerkers die hun dossiers, of zelfs de regelgeving niet of nauwelijks kennen -bewijzen in bezit-. Noch Marino Keulen, noch Freya Van Den Bossche zijn blijkbaar in staat om daar iets aan te doen, zij die beroep doen op die diensten zijn overgeleverd aan incompetenten en machtsmisbruikers. Een bekend politicus bevestigt ons dat dit vooral met de Vlaamse -p-Overheid het geval is.

Artikel n° : 01/13/4795
Geplaatst : 14:44 19/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Laatste update ( 19 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.