Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926384





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vrt en de kwaliteit van de berichtgeving over onbewoonbaarheid.
13 januari 2013
Aantal inbreuken en aantal strafpunten is een heel groot verschil.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.939.000
Brussel / Zele / Lanaken 13 januari 2013

De Vrt en haar journalist Tim Verheyden had in het koppel te Zele weer een gemakkelijke prooi gevonden om hun privacy te vergooien. De journalist -overloper van Vtm- toonde documenten waarop hun namen en adres te lezen was, of de betrokkenen beseffen dat de Vrt hun privacy daardoor te grabbel gooit weten we niet, om aan de persgeilheid te voldoen moet het volk ook wel wat over hebben.

Ongeschikt of onbewoonbaar.
Vrt brengt dat het pand onbewoonbaar werd verklaard, maar op de in beeld gebrachte documenten staat er wel "ongeschikt" en dat is voor de betrokkenen een groot verschil. Als het pand onbewoonbaar is, dan is de wet veel minder soepel als bij ongeschiktheid en de burgemeester en de eigenaars weten dat maar al te goed, de Vrt kent niet eens het verschil tussen beide. Wij hebben de journalist daarover aangesproken, maar de jongen zegt dat wij complottheorieën zien, nogal wiedes, wie met kennis van zaken spreekt moet ongeloofwaardig worden gemaakt, het corrupte systeem is bang van competentie en integerheid. Wij denken dat Tim Verheyden voor dat soort journalistiek werk, bij gebrek aan kennis, ongeschikt is.

Inbreuken of strafpunten.
De journalist gaat voor de tweede keer in de mist als hij het over 46 inbreuken heeft terwijl het over 46 strafpunten gaat, ook dat is een heel groot verschil. Het kan zijn, dat met minder strafpunten een onbewoonbaarheid wordt toegekend, het hangt er vanaf in welke categorie er strafpunten vallen, maar ook daarvan heeft Tim Verheyden geen kaas gegeten. Uiteraard was het hier weer te doen om de minister aan het woord te kunnen laten, de "Rode" propagandazender heeft weer haar taak ingevuld : "Rode publiciteit".

Freya Van Den Bossche.
Sinds september 2012 heeft deze redactie een groot aantal mistoestanden met leegstand en huurwoningen aan het kabinet van die minister toegestuurd, na herhaaldelijk aandringen zou een medewerker ons op maandag 14 januari 2013 informeren, dat is dus vier maanden na onze meldingen van niet één, maar tientallen gevallen, ook de grote leegstand in Lanaken waar de gewezen minister van Wonen burgemeester is, werd bij Freya Van Den Bossche aangekaart.

Artikel n° : 01/13/4785
Geplaatst : 21:11 13/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.