Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926386





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Laakdal : Morsum Magnificat ontdekt weer levensgevaarlijke situaties in LS net-Update1
29 december 2012
Voorsmaakje van nieuwe inspecties die in 2013 van start gaan.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.928.000
Laakdal / Lanaken 29 december 2012.

Laatste artikel : Electriciteitdistributeurs zijn criminelen!

--- Update 1 10:32 30/12/2012
Betrokken bewoner en Parket geďnformeerd.
Burgemeesters roepen burgers op om -zogenaamd- in het kader van de veiligheid -maar om elektoraal gewin- "hun" politie te informeren wanneer er -volgens die burgers- zich verdachte situaties voordoen / personen
ophouden. Burgers beseffen niet eens hoeveel risico's ze daarbij kunnen lopen. Wij hoeven niet te fantaseren, maar kunnen met kennis van zaken -wat de politie maar al te vaak mist-, oordelen. Uiteraard zijn wij geen keuringsorganisme, maar wij mogen onze bewezen deskundigheid in het kader van het algemeen belang zeker poneren. Wij leveren hier nogmaals het formele bewijs van de criminele ingesteldheid van verdelers van elektriciteit, hun distributienetbeheerders, werkmaatschappijen en hun slippendragers van aannemers die gedekt door de politiek grote risico's durven te nemen. Als er iets gebeurt sluiten de rangen zich en wordt het meestal in de doofpot gestopt. Wij hebben meteen de bewoner en het Parket van Turnhout op de hoogte gebracht, hopelijk neemt de procureur zijn / haar verantwoordelijkheid op.
--- einde update 1

Op 16 mei 1992 werd de 49-jarige onderpostmeester Georges Wittevrongel, in zijn eigen tuin door elektrische draden van het elektriciteitsnet van Electrabel geëlektrocuteerd, er werd een juridisch gevecht van 17 jaar gevoerd met Electrabel en dankzij Morsum Magnificat verloor de elektriciteitsreus. Op 9 augustus 2004 werd de 46-jarige traiteur Leo Roland, door een niet conforme aftakking van Electrabel geëlektrocuteerd, dankzij de technische steun van Morsum Magnificat verloor ook hier Electrabel de rechtszaak. Op  16 augustus 2012 werd Walter De Hondt wegens een te laag hangende elektrische kabel van Inter-Energa en Werkmaatschappij Infrax -afdeling Hoboken- onthoofd, dit gruwelijk ongeval had kunnen vermeden worden indien Infrax de schade die op 16 juni 2012 aan die aftakking werd toegebracht, op een wettige manier had hersteld. In de LS Folder 2013 schenken wij aandacht aan de drie dodelijke ongevallen.

Geveinsde geschoktheid van Tine Gielis.
Wie denkt dat de burgemeester van Laakdal, Tine Gielis, na het ongeval van 16 augustus 2012 haar werkmaatschappij opdracht geeft om het net grondig te inspecteren, vergist zich schromelijk, ergo de burgemeester kletste na het ongeval in Het Laatste Nieuws uit haar nek, aan gatlikjournaliste van dienst, Jolien B., die schreef dat Tine Gielis "geschokt was", zei Tine Gielis "dit is een zeer tragisch ongeval, zoiets zou niet mogen gebeuren" en verder " we gaan er nu in elk geval alles aan doen zodat zoiets nooit meer kan voorvallen", einde citaat. Dat is allemaal politiek bladvullend gewauwel. We hebben hier weer een staaltje hoe gatlikjournalistiek en politiek hand en hand lopen. Dat politici "smoelentrekkers" zijn dat weet ondertussen iedereen, zéker als ze wat macht hebben en misbruiken.. Het is in de zaak Walter D. intriest dat de weduwe en de familie zich door de burgemeester van Laakdal heeft laten ondersneewen. Walter zal zich in zijn graf omdraaien.

Meer aan de hand.
In Morsum Magnificat 210_01 die op 1 januari verschijnt, komen we terug op dat ongeval van 16 augustus 2012, maar ondertussen zijn wij vandaag in de buurt van het ongeval poolshoogte gaan nemen van de staat van het elektrische net. Het eerste resultaat willen we u niet onthouden, we tonen u één situatie waar er alweer elektrocutiegevaar is. We tonen het in document LS1212001.

Justitie wordt geďnformeerd.
Het is de plicht van iedere Belg om gevaarlijke situaties te melden, burgemeesters roepen de burgers op om personen die zich verdacht gedragen aan "hun" politie te melden, maar burgers moeten zich, op gevaar van hun eigen leven, niet voor de kar laten spannen. Wanneer wij als deskundige ter zake gevaarlijke situaties zien, dan waarschuwen wij de betrokken personen én de betreffende Procureur des Konings, in casu te Turnhout.

Artikel n° : 12/12/4763
Geplaatst : 21:44 29/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 31 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.