Belangenvereniging Dolor groepeert aandeelhouders van o.a. Fortis, Dexia en ARCO. Dolor kreeg van groepen aandeelhouders de vraag om een protestmars te organiseren om zo hun ongenoegen over de gang van zaken kenbaar te maken.
Loopje. Dolor wordt de laatste weken overstelpt met mensen die in één van de dossiers zich burgerlijke partij willen stellen. Op dit ogenblik wordt de mensen aangeraden om zich te melden en van zodra er uitzicht is op een proces, zak Dolor deze mensen bijstaan in hun aanvraag tot schadevergoeding. De laatste jaren hebben heel wat financiële instellingen gedacht dat zij een loopje konden nemen met de rechtmatige verzuchtingen van aandeelhouders die een juiste en volledige uitleg wilden van de diverse raden van bestuur.
Mars. Dolor blijft echter niet bij de pakken zitten en roept alle aandeelhouders op om zich aan te melden teneinde deel te nemen aan de mars op Brussel van de bedrogen aandeelhouders die zal plaatsen vinden op zaterdag 26 januari 2013 in de voormiddag. De bedoeling is bijeen te komen om 10 uur, te vertrekken om 10 uur 30 uur en om aan te komen omstreeks 12 uur 30. De route zal nog worden meegedeeld van zodra de toelating rond is. Aandeelhouders, maar ook alle andere mensen die hun ongenoegen kenbaar willen maken over de rol van de banken tijdens de crisis en het feit dat de belastingbetaler hiervoor moet opdraaien kunnen een mail sturen naar met de vermelding Mars op Brussel.
Veel belangstelling. Op 20 december 2012 verstuurde Hendrik Boonen, afgevaardigd bestuurder van Dolor, een nieuwsbrief naar 15.000 lezers die aangesloten zijn in één van de vele dossiers en deed hij een oproep om het ongenoegen over de misleiding en het bedrog van de aandeelhouders en consumenten door middel van een mars op Brussel aan de kaak te stellen en ondanks het feit dat de "grote" media dit bericht nog niet oppikten reageerden op 26 december al meer dan 2000 mensen spontaan dat ze een dergelijke betoging tegen financieel en sociaal onrecht wel zagen zitten. Informatie over de Mars op Brussel op 26 januari 2013 kan men bekomen op
NVDR. Hendrik Boonen wijst de media met de vinger omdat zijn berichten niet worden opgenomen, Morsum magnificat voelt zich echter niet aangesproken. Wij zijn wel de mening toegedaan, dat het weken op voorhand aankondigen van dergelijke evenementen geen goed idee is. Hendrik Boonen mag niet vergeten dat bij de zitting van de Vrederechter te Deurne alleen Morsum Magnificat aanwezig was, dat mag ook gezegd.