Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926386





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat aan "Het Volk" : Weinig reden om te feesten.
25 december 2012
De fraude, de politiek en de vakbonden hebben de crisis overal veroorzaakt.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.926.100
Lanaken 25 december 2012.

--- Wijziging 8:21 27/12/2012

De Belgen hebben meer dan 230 miljard spaargeld op hun rekeningen, maar een steeds stijgend aantal hebben géén euro om uit te geven en kunnen dan ook niet genieten van de "Glitter en Glamour" die door de klassieke pers hedentendage wegens gebrek aan politieke materie tot vervelens toe, overal wordt gepromoot.

Fraude.
"Het Volk" is egoïstisch en wil slechts aan vrienden, buren en kennissen tonen hoe goed ze het wel hebben, hoe decadent ze kunnen leven. Bepaalde partijen -ondermeer Open Vld- getuigen van grote welstand en
kapiltaal, daaraan koppelen we meteen het gezegde " wie niet steelt of niet erft, zal werken tot hij sterft ". De politiek doet niets anders dan "Het Volk" bestelen.  
Deze redactie zal in 2013 nog meer dan voorheen, de strijd tegen de fraudeurs opvoeren, het zijn de sociaal
zwakkeren die de rekening betalen, de financiële putten die gemaakt werden vinden hun oorsprong in de politieke vriendjespolitiek. Creëren van postjes voor de vrienden, passieve corruptie door het steunen van allerlei projecten, evenementen, clubs en het optrekken van decadente gebouwen, kortom gigantische geldverspilling om de politieke macht te behouden en de ogen voor de fraude te sluiten.

Veiligheid.
In 2013 starten wij een nieuwe inspectie van de elektrische netten van de Distributie Net Beheerders -DNB-. Tien jaar geleden maande de FOD -lees vod- Economie alle DNB aan om hun netten in conformiteit te
brengen met de wettelijke voorschriften, maar de gemeenten en steden, die via zuivere of gemengde intercommunales eigenaar zijn van de netten, vinden het toepassen van de wet veel te duur. Burgemeesters moeten toezien op de veiligheid, ook dat staat in de -gemeente-wet, maar de witteboordcriminelen sporen hun werkmaatschappijen niet aan om de openbare elektrische netten in conformiteit te brengen met de wettelijke voorschriften en de -p-Overheid, vooral de Algemene Directie Energie, heeft in Vlaanderen welgeteld één -gefrustreerd- ingenieur -Johnny M.- om het hoge toezicht op de conformiteit van alle elektrische installaties in België waar te maken!

        "   Het zijn de zwaksten in de maatschappij die moeten aanvallen
            door de fraudeurs te ontmaskeren en zodoende zichzelf
            verdedigen, dat is onze kerstboodschap   ".

Politiek.
Na de onthoofding van Walter D.H. in Laakdal -beter Laksdal noemen- begon burgemeester Tine Gielis, geflankeerd door haar politie, meteen een charmeoffensief naar de weduwe van het slachtoffer, ook verzekeraar
Argenta speelt het spel mee waardoor de nabestaanden hun rechten worden ontnomen. Het Turnhoutse Parket werd door deze redactie van een aantal documenten voorzien die aantonen dat het betreffende net zich op het moment van het ongeval in een onwettige staat bevond, maar het Parket van Turnhout reageert niet! Het voorval zal wellicht weer in de doofpot worden gestopt. Het onderzoek werd in de handen gestopt van de lokale politie van Laakdal waarvan burgemeester Tine Gielis aan het hoofd staat en dat terwijl Laakdal mede eigenaar van het net is en Infrax de werkmaatschappij is die het net in de wettelijke staat zou moeten houden. Morsum Magnificat signaleerde die belangenvermenging eveneens aan het parket te Turnhout. In 2013 zal Morsum Magnificat net zoals in 2000 - 2003 opnieuw ten strijde trekken tegen de niet conforme netten. Iedereen is betrokken partij, zelfs toevallige voorbijgangers of aanwezigen op de openbare weg zijn zoals in Laakdal blijkt, Walter D.H. bevond zich immers op de openbare weg en kwam op een gewelddadige wijze om het leven, de man werd door een losgerukte kabel die te laag hing, letterlijk onthoofd. Die aftakkabel werd amper één maand voordien ook losgerukt en had nooit via een luchtlijn mogen vervangen worden en daar dragen de burgemeester en Infrax een verpletterende verantwoordelijkheid waarvoor het Parket wellicht de ogen zal sluiten.

Vakbonden.
Morsum Magnificat heeft de sluiting van Ford Genk drie jaar geleden aangekondigd, maar werd ongeloofwaardig gemaakt, nogal wiedes : celui qui dit la verité ... De vakbonden hebben het voor het "werkvolk" zó
interessant gemaakt, dat de deuren voor goedkope buitenlandse werkkrachten wagenwijd open werden gezet, de vakbonden -met maffiapraktijken- hebben, met de steun van de -vuile- politiek, hun leden de das omgedaan. IJzervlechters uit de Oostbloklanden komen om in de haven van Gent, Polen hier, Roemenen daar, Bulgaren ginder, het stikt van de vreemde arbeidskrachten terwijl de Staat de werklozen, die meestal niet meer willen werken, moet betalen. Niemand anders dan de politiek en de vakbonden zijn de schuld van de crisis die op de schouders van de zwaksten in de maatschappij terechtkomt!  Het zijn de zwaksten in de maatschappij die moeten aanvallen door de fraudeurs ontmaskeren en daardoor zichzelf te verdedigen, dat is onze kerstboodschap.

Artikel n° : 12/12/4752
Geplaatst : 10:33 25/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.