Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926386





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi : Politieraad en College had geen poot om op te staan_Update1
21 december 2012
SSGPI Bevestigde dat lonen correct uitbetaald werden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.922.084
Hasselt / Lanaken 21 december 2012.

--- Update 1 17:50 21/12/2012
Via de media.
In een sms bericht van 17:37u laat Vera Vrancken weten dat zij opnieuw alles via de media heeft vernomen, toch was haar advocaat Sven Mary bij Radio2 Limburg aan het woord. Deze redactie heeft vruchteloos en herhaaldelijk gepoogd om de Hasseltse burgemeester Hilde Claes, haar kabinet, haar woordvoerster te bereiken, ook de korpschef Pirard en Liesbeth K., werden gecontacteerd, maar niemand was bereikbaar of had het fatsoen om te antwoorden op het ingesproken bericht! Het is dus nog eens bewezen dat Hilde Claes en haar handlangers bepaalde pers in de handen hebben en bespelen. De partij van Hilde Claes -SP.a- durft dan nog van democratie spreken.
--- einde update 1   

De klassieke pers en vooral Radio2 Limburg, blijft vaag over de aan bepaalde klokkenluiders uitbetaalde lonen en minimaliseert de graaicultuur en de schriftvervalsing van -ondermeer- korpschef Michel Beckers. Er werden aan Beckers heel wat betalingen rechtstreeks door stad Hasselt gedaan waarop geen enkele afhouding gebeurde.

Doofpot wordt groter.
In dit dossier sluiten de rangen zich en wordt de doofpot weer wat bijgevuld. Momenteel houden de klokkenluiders zich blijkbaar op de vlakte, de anders zo spraakzame Vera Vrancken is niet bereikbaar voor commentaar . Morsum Magnificat werkt nog aan de zaak.


Dit is een deeltje van de e-mail van de SSGPI waarop duidelijk staat vermeld dat de verloning correct gebeurde en dit vanaf 1 januari 2002. Alle details en bedragen werden door de SSGPI overlopen, maar die maken we hier uiteraard niet bekend.

SSGPI Bevestigde.
In oktober 2012 heeft de SSGPI laten weten dat zij -de klokkenluiders- alleszins sinds 1 januari 2002 bij de overgang -en nadien- correct verloond werden -inzet-. Als de politieraad nog verder dan tien jaar zou hebben willen teruggaan, hadden ze geen schijn van kans gehad, de aantijgingen raakten dus kant noch wal.

Verschil moet er zijn.
De klokkenluiders werden door dito gedrag door de politiek op een ondeskundige manier opzij gezet en dat zullen ze wellicht, ondanks de grote sommen die ze reeds aan advocaten hebben betaald, nooit kunnen recht zetten. Het is een schrijnend teken aan de wand dat politieofficieren blijkbaar ongestraft strafbare feiten mogen plegen die door het Parket onder de mat worden geveegd. Burgers worden voor futiliteiten achtervolgd en gestraft, dat noemt men een rechtsstaat. 

Artikel n° : 12/12/4750
Geplaatst : 12:34 21/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.