Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926388





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang : Helpen Vlamingen Vlamingen in de strijd tegen armoede?
19 december 2012
Voor politieke partijen die écht iets doen wacht nog een toenemend arm kiespubliek.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.920.300
Antwerpen / Lanaken 18 december 2012

Hier de link naar het Laatste artikel.

Morsum Magnificat zal zich in de toekomst minder richten naar algemene onderwerpen waarin ze niet voor honderd procent thuis is, maar naar de steeds schrijnender wordende toestanden van woningnood en de grote spanningsvelden tussen huurders en verhuurders, de leegstand, het te grote aanbod van ronduit slechte huurpanden, waardoor mensen in ongezonde en elektrocutiegevaarlijke panden terecht komen en gevaarlijke elektriciteit. Dat moet iedere rechtgeaarde sociaal voelende politicus of partij, wat het Vlaams Belang nu beweert te worden, interesseren.

Wordt Vlaams Belang socialer?
Vier jaar lang werden we door Filip Dewinter van de Vlaams Belang perslijsten gegooid, we werden er koud, noch warm van. Nu de Antwerpse belhamel bij het Vlaams Belang wat gas terugneemt,werd de deur blijkbaar terug open gezet voor Morsum Magnificat. Aangezien deze redactie democratisch, goed, niet gek, maar totaal onafhankelijk is, beoordelen wij het Vlaams Belang -ondanks dat zij rond Morsum Magnificat vier jaar lang een media cordon plaatsten-, tot nader order, als alle andere politieke partijen. Tijdens het recente ledencongres in Gent werd gezegd dat de partij de sociale toer op gaat.

Volksgazet, armoede, sociaal.
Tijdens de kaasavond van wijlen Marie-Rose Morel die op de vooravond van de verkiezingen in oktober 2006 werd gehouden, was er al sprake van een nieuwe media, daarvoor zou Freddy Van Gaever zorgen, maar we  hoorden er niets meer van, ook niet meer van Freddy Van Gaever. Nu ligt dat item op tafel en zal vandaag tijdens een persmoment in Antwerpen ter sprake komen. Tijdens de persconferentie worden nog volgende thema's behandeld:
- voorstelling actie 'Vlaamse solidariteit - Vlamingen helpen Vlamingen'
- toelichting voorstellen Vlaams Belang ter bestrijding van armoede
- toelichting werking.
We zijn benieuwd wat het Vlaams Belang rond de bestrijding van armoede, woonproblemen en solidariteit gaat voorstellen, vooral aan solidariteit ontbreekt het in Vlaanderen en niet op zijn minst in de politiek zelf.

Wordt vervolgd.

Artikel n° : 12/12/4745
Geplaatst : 7:24 19/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.