Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936618





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi Tragedie : Nieuw onderzoek levert nog meer bezwarend materiaal-Update3
12 december 2012
Vervalsing van verslagen politiecollege bij Provincie in beslag genomen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.915.100
Hasselt / Lanaken 12 december 2012.

--- Update 3 15:45 24/12/2012
Ongelooflijk.
Het resultaat van de politieraad heeft blijkbaar een totaal andere wending genomen. Toch is het is een feit dat het onderzoek naar de schriftvervalsing van 17 december 2009 nog steeds loopt, toch mogen de betrokkenen intussen nog aan zet blijven en belangrijke documenten ondertekenen. Dat korpschef Beckers per 1 januari 2013 mag terugkeren is meer dan een kaakslag en geeft aan uit welk hout burgemeester Hilde Claes gesneden is, maar we weten allemaal dat de appel niet ver van de boom valt. De advocaten van de klokkenluiders zeggen een bepaalde strategie te voeren, we kijken met grote belangstelling uit naar het resultaat daarvan want "geen strategie" kan óók een strategie zijn.
--- einde update 3

--- Update 2 9:56 14/12/2012
Hilde Claes heeft drukke agenda.
Diverse pogingen om Hilde Claes, haar woordvoerster Ann Louwette of Robbie Scout zijn niet te bereiken voor commentaar "vandaag ganse dag druk met vergaderen" klint het op haar kabinet op het stadhuis.
--- einde update 2 

--- Update 1 21:17 13/12/2012
Dubbele vervalsing?
Binnenkort - 19 december 2012- wacht in de politieraad van HaZoDi voor sommigen een minder aangename mededeling, er is namelijk zoals hieronder reeds is bekend gemaakt gefraudeerd met de notulen van het politiecollege van 17 december 2009, dat was één van de klachten met Burgerlijke Partijstelling die de klokkenluiders op 20 december 2010 hebben ingediend. Uit het onderzoek dat blijkbaar nog steeds loopt zou blijken, dat er met de notulen van de het politiecollege dd 17 december 2009 dubbel geknoeid zou zijn. De Korpschef Michel Beckers is reeds geschorst, maar het is niet uitgesloten dat nu een tweede schorsing zou kunnen volgen, namelijk degene die het verslag in plaats van Vera Vrancken -die afwezig was en om haar buiten spel te zetten- onrechtmatig ondertekende en dat zou gaan om Liesbeth K. Het gaat er om, dat er eerder op de avond van 17 december 2009 een politiecollege en politieraad plaats had, waarop mevrouw Vrancken aanwezig was, maar een andere persoon de notulen in haar naam ondertekende. Nadien zou er nog een tweede raad zijn gehouden waarbij mevrouw Vrancken niet aanwezig was, toch werden van de tweede vergadering notulen opgemaakt die mevrouw Vrancken zogezegd zou ondertekend hebben, terwijl zij niet eens aanwezig was. Er is dus sprake van schriftvervalsing.
Herschikking van organigram.
Uitgerekend in die vergadering werd de herschikking van het organigram besproken waarbij mevrouw Vrancken op een zijspoor werd gezet, daags nadien werden de sloten van haar kantoor gewijzigd en kreeg ook minder loon uitbetaald. Die wijzigingen konden worden doorgevoerd door de notities in de notulen die geen van beide door haar ondertekend werden, dus dubbele schriftvervalsing zegt Vera Vrancken en dat is door het Comité P. onderzocht en er zou bij de Provincie bewijsstukken in beslag zijn genomen en dat komt op 19 december ter sprake.
--- einde update 1 

Het onderzoek naar het gesjoemel bij de PZ HaZoDi lijkt na de tweede klacht met Burgerlijke Partijstelling van de klokkenluiders een nieuwe wending te nemen, speurders van het Comité P. zouden bij de Provincie  documenten in beslag hebben genomen waarbij nog meer schriftvervalsing aan het licht zou zijn gekomen, het zou gaan om documenten die mede door burgemeester Hilde Claes als Voorzitter van het politiecollege ondertekend  werden. Ook de betrokkenheid van Michel Beckers en Liesbeth C. zouden zijn aangetoond, burgemeester Hilde Claes zal haar verantwoordelijkheid niet kunnen blijven ontlopen, de Hasseltse etterbuil moet eens barsten.

Meer volgt.

Artikel n° 12/12/4739
Geplaatst op 22:16 12/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 24 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.