Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928445





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams belang : Reactie van Filip Dewinter
23 januari 2007
De afwezigheid in Morgen Beter werd door de partij beslist zie Filip Dewinter Bezoekers website Morsum Magnificat : 192.400
Betekom / Antwerpen 23 januari 2007.

Filip Dewinter geeft een reactie aan Morsum Magnificat.



Welke rol gaat Coveliers nog spelen ?

Morsum Magnificat:
Ze hebben gisteren op ?Morgen Beter? wel uw proces gemaakt h? mijnheer De Winter ?

De Winter :
Dat zal wel zeker, ik heb dat niet bekeken, als ik al die uitzendingen moet bekijken waar journalisten mijn proces maken, dan was ik al 20 jaar met niets anders meer bezig, ik trek mij van al die zogenaamde journalisten weinig aan.

MM:
Dat heb ik al ondervonden, maar was niet ??n journalist, maar twee en professor en politicoloog Mudde , ?n Kathleen Cools, ik moet er toch wel aan toevoegen dat het toch wel onverstandig was om daar niemand van het Vlaams Belang naartoe te sturen.

DW:
Dat is een beslissing van de partij, we kunnen het nog blijven uitmelken en aan het verhaal nog nieuw voedsel geven, uitspraken en nog meer mensen naar TV, we hebben nu gezegd, stopt daar maar mee dan kunnen jullie onder mekaar wat zitten zeveren over heu? ze nodigen ons nooit uit als het over een inhoudelijk iets gaat, alleen als zoiets is, dan melken ze het uit en uitvergroten, dan zijn we plotseling wel welkom en worden we om de haverklap door journalisten gebeld voor naar ?dit en naar dat? te komen.
Al iedere avond van de week mag ik al naar Ter Zake, iedere avond van de week word ik uitgenodigd in ?Morgen Beter? enzovoort, enzovoort ..
Om wat ter doen vraagt De Winter zich af, om de vermeende problemen van de partij eindeloos te liggen doordrammen, maar ik heb daar weinig goesting voor, ik zeg dat interne zaken, intern moeten uitgediscuteerd worden en daar houd ik mij aan en voor de rest heb ik daar geen commentaar op.

MM:
U kan toch niet ontkennen dat de hetze tegen het Vlaams Belang maar aan de gang blijft, hoe gaat ge dat keren ?

DW:
Hetze aan de gang blijven, ze is twee dagen bezig ?

MM :
Ja, ja, mijnheer De Winter, maar er zijn ook andere zaken ?

DW:
Kijk naar de voorbije 20 jaar, er zijn zaken die drie weken duurden, zoals rond het 70- puntenprogramma, dan de uitspraken van Roelandt Raes -werd in 1996 verplicht ontslag te nemen in het Vlaams Blok, nvdr - en van Sandra Coolen, ik heb al van alles meegemaakt, dit is een storm in een glas water besluit De Winter.

Als we daar allemaal van wakker moeten liggen, dan kunnen we ons gewoon werk niet meer doen.

Erik Verbeeck


Laatste update ( 24 februari 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.