Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926388





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Staking Ford Genk : Politie moet ogen sluiten voor milieudelicten en overtredingen-Update1
26 november 2012
Politie Genk tegen Morsum Magnificat : Zet het maar op uw website!

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.906.100
Genk / Lanaken 26 november 2012

--- Update 1 13:50 1/12/2012
Proces Verbaal.
Het moet blijken, dat de Genkse politie alweer naar de "vuile" middelen grijpt, nu wordt een PV opgesteld voor het zogezegd niet dragen van een gordel, terwijl dat niet zo was. Dat wij zó achterlijk zouden zijn om vóór de ogen van de Genkse politie zonder gordel te rijden, gelooft toch geen mens.

Klacht bij de AIG.
Een verzet tegen het PV en een klacht met feitenrelaas, gestaafd met foto's, werd meteen aan de AIG overgemaakt. Uit het HaZoDi dossier blijkt dat de AIG beter werk levert dan het Comité P., daarom adviseren wij iedereen die last heeft van onrechtmatig optreden van de politiediensten zich te wenden tot : Algemene Inspectie van de Politiediensten AIG http://www.aigpol.be/nl/centerframe-contact.htm

Niet aan hun proefstuk.
We herinneren aan de feiten rond een Genks advocaat J.L., gepleegd  door de politie van Genk nadat deze de echtscheiding waarin de Korpschef van GAOZ betrokken was, had behandeld. "Twee jaar lang hebben ze mij lastig gevallen" bevestigde die advocaat -en nog meer- aan deze redactie.

Vals PV voor Morsum Magnificat.


Daar staan de twee stoere? GAOZ binken op interventie -staking- op de openbare weg zonder fluovest. Ook hun petje hebben ze niet op, m.a.w. ze zijn strikt genomen niet in uniform en kunnen dan theoretisch ook geen PV opmaken. Uit onmacht en frustratie omdat ze tegen de wilde stakers geen PV mogen opmaken hebben ze lastens de hoofdredacteur van Morsum Magnificat een PV opgemaakt wegens niet dragen gordel wat niet klopt. En klacht is daarover bij de AIG geplaatst.

Staaltje bij de politie van Voeren.
In Morsum Magnificat 208-08 brengen wij enkele citaten uit documenten van de hand van de burgemeester van Voeren -Huub Broers- die het ondermeer heeft over pesten en sjoemelen met selectieproeven.
--- einde update 1

Vandaag was het een zogenaamde wilde staking vanuit het personeel van toeleverancier SML, maar de rijbaan blokkeren en vuurke stoken mag blijkbaar. Om zich van hun frustraties te ontdoen worden weggebruikers belet om de openbare weg te gebruiken en wordt het milieu verpest door autobanden op te stoken, de Genkse politie -slippendragers van de burgemeester- stond er bij en keek er naar.

Morsum Magnificat 208_06

Artikel n° : 11/12/4710
Geplaatst : 19:53 26/11/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.