Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926388





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Oproep aan de vijftien procent niet sjoemelende Belgen.
26 november 2012
Steun ons en meteen uzelf, met een jaarabonnement.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.900.700
Lanaken 26 november 2012.

De sociale en andere fraude is gigantisch groot en daarvan zijn de steeds groter wordende groep zwakkeren in de maatschappij de dupe. Door toedoen van de horde fraudeurs die zich zelfs bij de belastingen bevinden, heeft de overheid steeds minder geld en het zijn de allerzwaksten die daarvan de dupe zijn, het zijn zij die de crisis betalen, de fraudeurs moeten boeten, niet de slmachtoffers van hun fraude.

Ongelijke strijd.
Iedereen weet dat het kapitaal steeds meer terrein wint, geld is macht en de crisis speelt nog meer in hun kaarten, immers voor het geld danst de Beer, daarom moeten de 15% integere Belgen nu de strijd aanbinden
en ons steunen door abonnee te worden. Morsum Magnificat wordt niet, zoals de kontlikpers, door de overheid gesteund en om totaal onafhankelijk te blijven maken we ook geen publiciteit, het is dus een ongelijke strijd.

Peulschil.
Gezien de productie van Morsum Magnificat niet in verhouding staat tot de kostprijs van een abonnement aanzien wij het abonnementsgeld als een peulschil, wie abonnee wordt krijgt meteen toegang tot de volledige
database, ondertussen meer dan 4700 artikels die dagelijks worden uitgebreid. De gratis Belstat counter geeft niet de werkelijke bezoekers weer, de ingebouwde teller van de website wél, we mogen zeggen dat er dagelijks tussen de duizend en tweeduizend paginabezoekers zijn die op de site hun ogen komen spoelen, overwegend gluurders die geen abonnee zijn. Ook vele journalisten, redacties, ook Het Laatste Nieuws, Vrt, VTM zijn regelmatige bezoekers, maar ook de FOD Justitie en nog vele andere -vijanden- want die hebben we genoeg.

Wordt voor een peulschil abonnee, download hier de folder

Artikel n° : 11/12/4710
Geplaatst : 17:24 26/11/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 november 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.