Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926390





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat steunen is niet verboden.
18 november 2012
Wie ons wil ondersteunen moet daarvoor niet wachten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.892.200
Lanaken 18 november 2012.

--- Wijziging 20:28 18/11/2012

Dit is geen bericht om te bedelen, maar we doen een beroep op al degenen die ons kunnen en vooral in de strijd tegen de corruptie willen steunen.

Mochten de lezers het nog niet weten, dan kunnen wij bevestigen dat de klassieke pers, behalve wat zij uit publiciteit halen, rekenen op een flinke steun van hun politieke broodheren. Eén zo'n voorbeeld is het broeinest van links en ultralinkse elementen is het decadente Fonds Pascal Decroos waar eveneens de brievenbus van de in België niets voorstellende vereniging van Nederlandse onderzoeksjournalisten is gevestigd. Die Nederlandse vereniging pakte einde deze week weer uit in de Plantijn Hogeschool te Antwerperen, we zoeken nog uit wie dat betaalde. 

Geen enkele subsidie of publiciteit.
Morsum Magnificat telt -veel te weinig- betalende abonnees en moet roeien met de riemen die het heeft. De laatste tijd, sinds de publicaties over de HaZoDi affaire, krijgen wij diverse berichten van lezers die ons
feliciteren, wat zéker een opsteker is, waarvoor dank. We ontvangen ook e-mails van gedupeerden van het gecorrumpeerde, incompetente en machtsmisbruikende systeem dat zich blijkbaar vooral in en rond het justitieapparaat manifesteert. Het grote publiek heeft nog altijd niet begrepen dat de "Horde advocaten" daarvan de oorzaak is. Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel advocaten ook een politiek mandaat bekleden? Is het dan te verwonderen dat men door het bos wetten de bomen niet meer ziet. Eén goede raad van deze redactie : "Blijf vooral weg bij politieke advocaten".

Koken kost ook voor ons geld.
Naar aanleiding van diverse zaken die ons werden toegestuurd, leggen wij dossiers aan, telefoneren we, schrijven brieven en verplaatsen ons. Wie abonnee is geniet van een bepaalde en in volume beperkte gratis
service en krijgt de toegang tot de volledige website, wie geen abonnee is kan van deze gunsten niet genieten, toch zijn wij soepel en helpen gratis waar we kunnen maar koken kost ook voor ons geld. Daarom doen wij bij deze een oproep om ons te steunen en dat kan via een "donatie" , of nog beter, wordt abonnee.

Bronnengeheim.
In het verleden hebben snoodaards al gepoogd om via een controle van de boekhouding gegevens over onze abonnees te bekomen, maar wij hebben dat resoluut geweigerd door de privacywetgeving én de wetten op
het bronnengeheim in te roepen, niemand krijgt gegevens van onze abonnees te zien, hoogstens de bedragen die op de rekening terecht komen worden, onder maskering van de betaler, getoond. Anderzijds hebben wij niets te verbergen maar wij beschermen wel voor 100% de gegevens van onze abonnees.

Wie ons wil steunen kan dat door een storting via MORSE-Press VOF te 3620 Lanaken :
IBAN BE15 0004 1193 2930
BIC BPOTBEB1
Wie een storting uitvoert, waarvoor dank, krijgt een factuur toegestuurd.

U leest de abonnementsvoorwaarden hier op de flyer sep2012

Artikel n° : 11/12/4697
Geplaatst op 15:35 18/11/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 18 november 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.