Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926390





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi Tragedie: Procureur Rubens moet zich mogelijk vastklampen aan de takken van de bomen.
17 november 2012
De beerput die Stevaert en Claes en C° in Hasselt jarenlang gevuld hebben moet open.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.891.100
Hasselt / Lanaken 17 november 2012

Wij zoeken geen excuus voor het feit dat wij de laatste weken onvoldoende over de onverkwikkelijke zaak, die wij de "HaZoDi Tragedie" hebben genoemd, gepubliceerd hebben. Lezers mogen niet vergeten dat Morsum Magnificat van niemand enige subsidie ontvangt en ook geen inkomsten heeft uit publiciteit, ook vraagt niemand zich af hoe wij dat doen.

Vuur wordt aangewakkerd.
Het gigantische HaZoDi dossier met alle zijtakken is met de zestien pagina's in het -eigen- Belang van Limburg uit de doeken gedaan, het grote artikel onder leiding van Eric Donckier en C° is journalistiek gezien op culinair vlak te vergelijken met een gaarkeuken waar klassieke gerechten worden aangeboden en waar vooral "rode" groenten en sausen werden gebruikt. De fijnere journalistieke gastronomie werd op 29 oktober 2011 al een beetje in een artikel van De Morgen -Douglas D.- gebracht, maar de adders onder het gras blijven zich nog altijd bewegen. Morsum Magnificat wil meer in de voetsporen van Wim Van Den Eynde -VRT, Panorama- lopen en het journalistieke vuur aanwakkeren.

Stilte voor de storm?
Niettegenstaande deze redactie door verhuis en communicatieperikelen achterstand heeft opgelopen, zijn wij ervan op de hoogte dat er wat beweegt, het kan een stilte voor de storm betekenen, een storm waarbij de Hasseltse Procureur Rubens zich wellicht aan de takken van de bomen zal moeten vasthouden, we blazen met deze uitspraak niet hoog van de toren, maar willen de recente ontwikkelingen nog -even- stilhouden. Ondertussen spitten we de zaak verder uit.

Artikel n° 11/12/4695
Geplaatst op : 10:57 17/11/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 november 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.