Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936627





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Draadloos Internet van Belgacom Proximus faalt grandioos in Gellik.
13 november 2012
Zelfs korter e-mailberichten komen blanco over.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.886.500
Lanaken 13 november 2012

Het draadloze GSM netwerk in de omgeving van Gellik -Lanaken- verloopt erbarmelijk slecht, wie zich van Gellik naar Zutendaal verplaatst verliest alle contact met de systemen die daar in die omgeving in Lanaken opgesteld staan, niet alleen Proximus, maar ook Base is daarvan op de hoogte, de enige die in die contreien nog wat kan communiceren is Mobistar.

Zelfs geen korte e-mails.
We hebben vandaag het bericht van enkele correspondenten ontvangen, dat e-mails blanco toekomen, het mobiele internet van Belgacom via Vodafone USB stick, faalt in Gellik grandioos, zelfs e-mails met korte
berichten kunnen niet verzonden worden. Wie blanco e-mails van ons heeft ontvangen weet nu wat daarvan de reden is : "barslechte 3G communicatie met de infrastructuur van Belgacom en anderen in de regio Gellik".

Morgen beter?
Op 6 november 2012 hebben wij een aanvraag ingediend om door een andere Telecom leverancier te worden bediend, een aansluiting werd voor 14 november 2012 in de namiddag voorzien, uiteraard houden wij u op
de hoogte van de evolutie en hopen wij morgen terug over vast internet te beschikken, zodat wij onze activiteiten verder te kunnen zetten. Uiteraard hebben wij door een "misverstand" van Belgacom al twee weken geen vast internet meer, we zijn in zekere zin doof en blind, "vele klanten hebben daar begrip voor" zegt men bij Belgacom, bestaan hun klanten dan uit Zombies?

Artikel n° 11/12/4693
Geplaatst op 16:12 13/11/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.