Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928446





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Beringen ? Incompetentie, donder en bliksem.
21 januari 2007

Nieuw dossier naar het Hasselts en Brussels Parket.


Betekom / Beringen 21 jan. 07


Naar aanleiding van een artikel in het Belang van Limburg en Mediargus stellen we t.b.v. het Parket te Hasselt een nieuw dossier op, maar ook dat van Brussel krijgt het <voor de zoveelste keer>, zei de Koning niet dat alle Belgen gelijk zijn voor de Wet ?

Obstructie Burgemeesters hier wel heel typerend.
Ruim twee jaar geleden verklapte een Federaal Parket Magistraat, dat in het kader van de verwijdering van de radioactieve opvangers, de Burgemeesters ?Obstructie? plegen.Bij de Federale Politie <milieu> fronste men toen de wenkbrauwen, maar vandaag zien we te Beringen, dat dit twee jaar na datum, de realiteit is !
Omdat de Burgemeester van Beringen, ook Advocaat is, kan zo?n verzet tegen het toepassen van de Wet niet door de beugel.

Federaal Agentschap Nucleaire Controle.
Mede de werkzaamheden van de werkgroep ?Nucleaire Veiligheid? die het voorbije jaar achter gesloten deuren hebben plaats gevonden, is buiten datgene wat we al wisten, er n?g meer lastens het F.A.N.C. aan het licht gekomen.
Hoe resultaten van de werkgroep ertoe zullen bijdragen tot de hervorming van het zieltogende F.A.N.C., zal hopelijk bij de vergadering van 1 febrauri 2007 duidelijk worden, ze kunnen daar niet eeuwig bezig blijven.

Drie honden vechten om een been.
Ondertussen bijt de Kabinetchef van Minister Dewael (Jan Kerremans) zijn tanden op dat dossier stuk, maar n?g anderen werken aan de F.A.N.C. , er zijn nu al 3 partijen die om dat soepbeen vechten, als dat maar goed komt ?
In Morsum Magnificat 135 leggen we uit wat er verkeerd loopt te Beringen- Mijn, zonder nog te spreken van de illegale opslag van het radioactief kompas in de locker van de brandweer van Beringen !

Hier Morsum Magnificat 135  ? op  bladzijde 3 en 5
? Volens de voorwaarden van de presscopyrights !

Laatste update ( 21 januari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.