Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936629





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
HaZoDi Tragedie : Ex vriendin van Eric Geladé onderwerp van onderzoek?
12 november 2012
Inge D., nog werkzaam bij HaZoDi, zou politiedatabase geraadpleegd hebben.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.885.700
Hasselt / Lanaken 12 november 2012  

Het lijkt er verdacht veel op dat de gewezen vriendin van Eric Geladé onderwerp is van onderzoek. De dame, die op het wijkbureau van de Hasseltse politie werkt, zou een nieuwe vriend hebben waarover sommigen vragen stellen. Wellicht om te weten of er tegen haar nieuwe vriend eventueel onderzoeken lopen, of mogelijk van iets verdacht wordt, zou Inge in de politiedatabase zijn gaan snuisteren.

Geruchten?
Deze redactie vernam uit betrouwbare bron dat er inderdaad sprake is van een onderzoek. Wie daarover méér kan zeggen is commissaris Paul Akkermans, de verantwoordelijke van de dienst waar de dame aan de
slag is. Akkermans is momenteel thuis aan het studeren voor een examen dat hij volgende week in Brussel dient af te leggen, maar wenst geen enkel commentaar te geven, niet positief of niet negatief. Feit is dat Eric Geladé momenteel nog steeds in de picture staat van sommige speurders en nog lang niet alles van diens relatie met Michel Beckers, Philip Pirard -en mogelijk met magistraten- is onderzocht. De HaZoDi tragedie is lang nog niet van de baan. Het is onbegrijpelijk dat personen die gelinkt worden aan criminelen, de mogelijkheid krijgen om bij de politie te werken, ergo in de database kunnen snuisteren. Inge D. blijkt ook al de vriendin te zijn geweest van commissaris Johan T., ook daarover zijn pittige details bekend. 

Meer problemen in andere zones.
Maar het is niet alleen in de -aanvankelijk- zó voorbeeldige PZ HaZoDi dat er politieke -machts-spelletjes worden gespeeld. Informatie bereikt ons over een probleem in de PZ Voeren, we proberen Huub Broers aan de
lijn te krijgen, maar het lukt niet, we komen er binnenkort op terug. Uit Tongeren krijgen we dan weer een verhaal over een officier die zijn boekje -in beschonken toestand- te buiten is gegaan, ook op die zaak komen we na verder onderzoek nog terug. Lezersreacties daarover werden uit Het Belang van Limburg geweerd. Deze redactie weet maar al te goed hoe selectief die gazet ten voordele van hun politieke vrienden publiceert. Zo legt men ondermeer via de website van GAOZ een link naar TV Limburg dat in 2011 meer dan tweehonderdduizend euro van de stad Genk mocht ontvangen, wij noemen dat zondermeer " hand en spandiensten". Waarom moet de politie een link leggen naar welk medium dan ook? 

Maffia.
Toch wil de politiek de bevolking doen geloven dat de politiehervorming een succes is. We hopen dat de vijftien procent integere Belgen -de rest sjoemelt-  beseffen dat de politiek zoals we hem totnogtoe kennen, totaal ongeloofwaardig is en dat hervormers een zeer moeilijke strijd tegen fraudeurs en machtsmisbruikers tegemoet gaan. We hopen dat een Bart De Wever dat overleeft, wie herinnert zich niet de actie van de Luikse maffia, enkele dagen nadat André Cools zei " Je vais parler " werd hij vermoord. Politiek vervalt snel in maffiapraktijken, elkaar figuurlijk en zelfs letterlijk afmaken.  

Artikel n° : 11/12/4691
Geplaatst : 19:11 12/11/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 13 november 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.