Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927646





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Waterschei : Familie Luc S. weer slachtoffer van agressie.
24 oktober 2012
Broers Valentino en Titsiano S. takelen zoon van Luc S. toe.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.867.100
Genk / Lanaken 23 oktober 2012.

Lees hier vorig artikel

Na het beschadigen van de banden van de auto van Luc S. die op diens oprit geparkeerd was en waarbij een getuige oog in oog kwam te staan met een bekende die het mes nog in de hand had, stelde de politie van GAOZ, met heel wat onnodige poeha, toch PV's op waarbij belangrijke details van de persoonsbeschrijving van de dader werden weggelaten.

Aangevallen op openbare weg.
Vanavond omstreeks 18:30u verlaat Sven S. de woning en wandelt richting Stalenstraat, ter hoogte van de woning van Alfonso S. komen diens zonen Valentino en Titsiano naar buiten en beginnen aanvankelijk met
verbale agressie die al snel overgaat in fysiek geweld, de twee broers vallen Sven S. aan en er vallen langs beide kanten klappen. Even voordien had Sven een gesprekje met een oudere man die achteraf getuige was van de aanval van de twee broers. De politie van GAOZ werd er nog maar eens bijgehaald, die volgens de familie S. deze keer correct is opgetreden. Het blijkt dat er bij GAOZ ook nog andere politieambtenaren in dienst zijn dan deze die vorige PV's opstelden.

Sociale politie en werkers.
Wij vragen ons af hoe het mogelijk is dat een stad als Genk, die voor burgemeester Wim Dries -CD&V- multicultureel geslaagd zou zijn, duidelijk onvoldoende sociale contacten heeft om dergelijke burenruzies te
voorkomen of in de kiem te smoren. Het escaleren van deze vete tussen een Belgische en een Italiaanse familie is een voorbeeld van een failliete Genkse multiculturele samenleving. Vooral Titsiano S. heeft al heel wat op zijn kerfstok en niet aan zijn proefstuk, woont trouwens niet bij zijn vader Alfonso maar in een logement aan de Ceintuurlaan, dit na een poosje in het tuinhuis bij zijn vader te hebben verbleven. Ziet de wijkagent van de Onafhankelijkheidslaan dat -en erger- dan niet?

Gerust laten.
Een poging om een reactie van partij Alfonso S. te bekomen, lukt niet, het enige wat de vader kwijt wil is "laat mij gerust" waarop de telefoon wordt ingelegd.

Artikel n° : 10/12/4674
Geplaatst : 22:00 23/10/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
   


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.