Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926392





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Burgemeester Marino Keulen heeft geen oren naar veiligheidsprobleem_update1
23 oktober 2012
Loshangende voorwerpen die een gevaar betekenen wel degelijk zijn bevoegdheid.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.866.200
Lanaken / Kesselt 23 oktober 2012

--- Update 1 10:53 30/10/2012
Toch een reactie.
Met een e-mail van 29 oktober 2012 om 13:48 laat burgemeester Marino Keulen weten dat de melding terecht is en dat "de technische dienst gevraagd werd om een ploeg langs te sturen om de nodige maatregelen te treffen" einde citaat. 
NVDR.
Het zegt veel over de opmerkzaamheid van de voorzitter van het kerkfabriek Mathieu K. om een dergelijke niet ongevaarlijke situatie blauw, blauw te laten die een gevaar betekent voor personen en goederen.
--- einde update 1

De Lanakense burgemeester Marino Keulen -Open Vld- roept de inwoners van Lanaken op om, wanneer deze iets verdacht zien, of verdachte personen opmerken, dat aan"zijn" politie te melden. Vroeger was er voor iedereen een meldingsplicht, maar dat is afgezwakt, nu "moet" dat in zekere zin en tot op een bepaald niveau niet meer, ambtenaren en zeker politieambtenaren, hebben wel die verplichting.

Moderne slavernij.
Wanneer burgers alert en assertief worden in domeinen die niet in het kraam van zo’n burgemeester als Marino Keulen te pas komen, hem attent maken op gebreken en toestanden die niet stroken met de gang van zaken, is het hek van de dam. Het kan van burgers helemaal niet de bedoeling zijn zich te gaan bemoeien met de zaken die lokale politici niet goed doen, het zijn alleen "zij" die de burgers mogen bevelen in het gareel te lopen, een soort moderne slavernij. 


De persoon bevindt zich onder de vallijn van het loshangend voorwerp.. Als er dan iets gebeurd dan weten ze weer van niets.

Loshangend voorwerp.
Op 21 augustus 2012 om 13:17u wijzen wij wijkagent Maurice P. op het gevaar van een loshangend stuk hout aan de kerk in Kesselt, twee dagen later, op 23 augustus 2012 om 21:52u wordt burgemeester Marino Keulen via een e-mail van dat gevaar op de hoogte gebracht, het e-mail adres blijkt dat van het politiek secretariaat van Marino Keulen te zijn en die liggen van zo'n akkefietje zeker niet wakker.

Gevaar.
In deze periode komen de mensen de graven wat opkuisen, maar burgers hebben helemaal geen oog voor onveiligheid en plaatsen uitgerekend op de gevaarlijkste plaats hun onderhoudsmateriaal – foto -. Wie zal er nu ontkennen dat zo'n situatie niet gevaarlijk is? Waarom wordt er in Lanaken niet gereageerd, zelfs na een opmerking aan de wijkagent én een e-mail aan de burgemeester? Maar wat baten kaars en bril ....

Artikel n° : 10/12/4673
Geplaatst : 15:08 23/10/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 30 oktober 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.