Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926392





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Stookolietank met een Groene dop en een oranje label.
20 oktober 2012
Tankkeurder is incompetent of liet zich manipuleren door de eigenaar een Rechter Em-

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 1.862.800
Lanaken 20 oktober 2012.

Dit tussendoortje kadert in het opiniestuk over de woning die een op rust gesteld Rechter in Kesselt verhuurde en waar deze redactie bij betrokken is. De Vrederechter uit Maasmechelen vindt dat wij als betrokken partij daarover niet objectief zouden kunnen schrijven, Vrederechter Jan Vandeborne vernoemde toen in één adem dat de advocaat Jan K., de zoon van de Rechter -Em- het met de deontologie óók niet al te nauw nam. Een Vrederechter heeft zich niet in te laten met de deontologie van de advocaten of deze van de journalisten.

Tank.
In het artikel dat op stapel staat, brengen wij de historiek hoe een tankkeurder uit Bilzen -waar ook de verhuurder en diens zoon wonen- een stookolietank van meer dan vijfduizend liter met de natte vinger keurde.

Uniek in Lanaken ?



Lanaken : een stookolietank met een "Groene" dop afgeleverd door Jean D. uit Bilzen en een Oranje label geplaatst na controle door een ander professioneel organisme.

In het Algemeen belang en milieu.
Niettegenstaande de zienswijze van Vrederechter Vandeborne, brengen wij in het kader van het algemeen belang en het milieu hier alvast de foto van de Groene dop en het Oranje label, dit is een nieuwigheid, een tank die tegelijkertijd in orde is -volgens de tankkeurder J.D. uit Bilzen- en een ander professioneel keuringsorganisme dat daar een andere mening over heeft en de houder een oranje label toekent, de stookolietank blaast tezelfdertijd warm en koud, dat zal Informazout wellicht interesseren.

Milieudienst Lanaken.
De milieudienst van Lanaken die meestal op kwartkracht draait, steekt de kop in het zand, laat zich wijselijk niet zien en reageert niet op aangetekende brieven ter zake, ook dat komt in het opiniestuk aan bod.

Parket Tongeren.
Het Parket van Tongeren seponeerde het Proces Verbaal dat Lanaken eerder had opgesteld, het Parket liet zich inpakken door de leugens van de eigenaar -de gepensioneerde Arbeidsrechter van de rechtbank vanTongeren -, de bewijzen daarvan zullen in Morsum Magnificat getoond worden.

Artikel n° : 12/10/4670
Geplaatst : 11:05 20/10/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 oktober 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.