Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926392

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Enge toepassing van artikel 23 van de Grondwet.
18 oktober 2012
OCMW ziet gepast onderdak in een pseudo psychiatrische instelling.

Paginabezoeker website Morsum Magnificat : 1.861.500
Lommel / Lanaken  18 oktober 2012

Omdat er steeds meer onzekerheid is over wat de toekomst ons gaat brengen en de stijgende armoede, waardoor de rijken alleen maar rijker worden en het machtsmisbruik op weerlozen in de maatschappij evenredig stijgt of zal stijgen, is het goed dat iedereen een kijkje gaat nemen op onderstaande link. De Grondwet is een "wassen" neus en bladvullend gewauwel, maar toch raden wij iedereen aan om de link te consulteren en zich te vergewissen hoe Maxime Stroobant artikel 23 van de Grondwet nader bekijkt. http://www.armoedebestrijding.be/publications/10jaarsamenwerking/10jaarsamenwerking_01-1_Stroobant_NL.pdf

Dakloos.
De auteurs van dit artikel hebben niets anders dan professioneel gepresteerd en kunnen daarvan klinkende referenties voorleggen. Omdat ons corrupt en incompetent systeem bang is van integerheid en kennis, zijn we met onze opdrachtgevers in conflict gekomen, ondermeer met het Ministerie van Openbare Werken, de toenmalige Brt, Electrabel -de elektriciteitsmaffia-. Buiten de gecorrumpeerden en de incompetenten was er nog een categorie van machtsmisbruikers en vervolgens de grootse partij, de witteboordcriminelen, die overal binnen de politiek te vinden zijn. Onze strijd tegen dit "systeem" heeft al voor dakloosheid gezorgd en dat dreigt opnieuw het geval te worden, maar het OCMW van Lanaken heeft gedacht een oplossing gevonden te hebben.

Autobaan te ver.
Een Lanakens politicus van de oppositie reageerde en zei " dit is een autobaan te ver ", ons komt het over, dat Lanaken de Grondwet hier wel op een enge zeer manier probeert toe te passen.

De Biehal te Lommel.
Het pand dat de auteurs van dit artikel  wegens oorzaak van ongeschiktheid, tegen 31 oktober 2012 moeten verlaten, was eigendom van een op rust gesteld Arbeidsrechter -Em- uit Bilzen die het per 1 januari 2010 met een resem gebreken en overtredingen van diverse wetten, verhuurde.  Meer dan dertig pogingen om een andere woning te vinden, mislukten. Lanaken, waar een hoop huizen leeg staan en verkrotten, kan voor haar bewoners in de zin van de Grondwet geen oplossing aanreiken. Valt te noteren dat de burgemeester van Lanaken, Marino Keulen -Open Vld-, een gewezen minister van Wonen is-sic. Het Lanakense OCMW denkt het gevonden te hebben en verwijst naar De Biehal te Lommel.

Mengeling van psychiatrisch centrum en mini gevangenis.
Wie belangstelling heeft om te vernemen wat OCMW's met assertieve personen willen aanvangen, raden wij aan om de voorwaarden van De Biehal na te lezen, daarom plaatsen wij deze hier online, de publicatie lijkt ons in het algemeen belang zinvol om die voorwaarden te publiceren, zeg nooit "maar mij zal het niet overkomen".

De voorwaarden van een pseudo psychiatrisch
centrum en verkapte gevangenis leest u
hier  

Welke sancties?
Enkele passages " Indien men toch rookt op niet-toegestane plaatsen zullen er sancties volgen" ;
en verder "Alle overtredingen worden gesanctioneerd", welke sancties er worden genomen wordt wijselijk verzwegen...

Echt niet Belgisch!
Ook dit lezen we : "Zwart werk of zwarte handel door bewoners in en rond de woning zijn
verboden en worden niet toegestaan
", dit lijkt ons geen Belgische instelling te zijn, ofwel zijn ze daar katholieker dan de Paus maar dat geloven we écht niet. Dit lijkt ons interessant om hier wat nader onderzoek te voeren. 

Artikel n° : 10/12/4669
Geplaatst : 22:12 18/10/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 oktober 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.