Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926392





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Verkiezingen : Voor wie zijn ze écht belangrijk?
13 oktober 2012
Bij de politici is het lang nog geen crisis.

Lanaken 13 oktober 2012

De gigantische publiciteitscampagne moet aan de politieke kliek heel wat kosten, crisis heerst daar nog niet. In een boerengat als Kesselt is er op één week tijd maar liefst 946 gram aan glanzend, glosso, kortom decadente verkiezingspubliciteit op de vloermat gevallen. Stelt niemand zich de vraag "Waarom zouden zij dat allemaal doen?". Wij zullen het u zeggen : "het zijn de politici zelf die er het grootste belang bij hebben", vooral het geld dat ze binnenrijven en de macht die ze verwerven, dáár gaat het om. Overal op hun pamfletten prijken lachende en onbezorgde gezichten, terwijl het enkel een façade is, wat er achter schuilt laten ze pas na de verkiezingen zien.

Eén pot nat.
De politiek is één grote onkiese kliek die alleen als het koud is, de handen in eigen zakken steken, voor de rest zitten ze in de zakken van de bevolking, vanaf het moment dat ze aan de macht zijn is er nog één belang dat telt "eigen belang". Maar we blijven er bij "Het volk kiest de leiders die ze verdient". Dat justitie nog steeds niet naar behoren werkt, is een welbewuste keuze van de politiek, Justitie mág gewoonweg niet functioneren, daarom pakt justitie ook altijd de kleintjes, grote vissen laten ze zwemmen.

Protest.
Niettegenstaande wij een partij als de N-VA alle kansen geven, blijven het óók politici waarvan er, naarmate hun succes stijgt, steeds meer naast hun schoenen gaan lopen, Bart De Wever is geen prettig man om mee te converseren, de N-VA heeft ook voldoende kapsones in huis, dat zal men na de verkiezingen nog wel ondervinden, daarom denken wij dat het nodig is dat zij die in dit land nog correct en met opgeheven hoofd kunnen leven, als protest OVER DE GANSE LIJN BLANCO stemmen, de stemplicht moet worden afgeschaft.

Artikel n° : 10/12/4664
Geplaatst : 13:41 13/10/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Strijder tegen corruptie, incompetentie en machtsmisbruik.

Laatste update ( 14 oktober 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.