Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926396





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester Tine Gielis van Vorst- Laakdal op verantwoordelijkheid gewezen.
16 september 2012
Te huur gestelde woning vertoont elektrocutiegevaar dat nader onderzocht dient te worden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.824.000
Vorst-Laakdal / Lanaken 16 september 2012.

Morsum Magnificat zal met betrekking tot de woonproblematiek de verantwoordelijke politici voor schut zetten, daarmee bedoelen we in eerste instantie de politici die alleen maar uit eigen belang daarmee doende zijn zoals Mie Vogels -Groen-, Patricia De Waele -LDD- en Liesbeth Homans -N-VA- die de laatste tijd behoorlijk naast haar schoenen loopt.

Ernstige gebreken.
Sinds 1 augustus 2012 heeft deze redactie maar liefst 24 huurwoningen van naderbij bekeken, meer bepaald in Lanaken, Bavegem, Begijnendijk, Beveren-Roeselare, Esen, Guigoven, Hamme, Bilzen, Hulste, Oudenaarde, Neeroeteren, Retie, Riemst, Tielt, Torhout, Veltwezelt, Wingene, Wortegem-Petegem, Zutendaal en als laatste Vorst-Laakdal. In geen enkel van al deze pogingen kon er tot écht huren worden overgegaan, er zijn daarvoor een waaier van voorbeelden die op een excellijst worden opgelijst die binnenkort publiek zal worden gemaakt.

Privacycommissie en Centrum Gelijkheid van Kansen -CGKR-.
In enkele dossiers werd de CBPL -privacycommissie- en de CGKR ingeschakeld, dat was ondermeer met JMC in Lanaken en de Boer & Partners in Turnhout het geval. Wat Begijnendijk betreft wordt nog een melding geplaatst bij het Parket van Leuven wegens het ongeval dat daar op 24 augustus gebeurde toen een kind uit het raam van een appartement viel dat niet voldoet aan de stedenbouwkundige voorschriften.

Burgemeesters moeten optreden.
Omdat er volgens deze redactie in het te huur aangeboden huis te Vorst-Laakdal elektrocutiegevaar is, zal burgemeester Tine Gielis -CD&V/N-VA- van Vorst-Laakdal op haar verantwoordelijkheid gewezen worden ondermeer op art. 135 nieuwe gemeentewet. Dat gebeurt met een aangetekende brief J1209607. Burgemeester Gielis zou ons door het vreselijk ongeval waarbij Walther De Hondt het leven liet, moeten kennen, maar die zaak is nog niet voorbij, ook al wil de verzekeringsmaatschappij Argenta deze zaak in der minne regelen.

Aangetekende brief J1209607 aan Tine Gielis

Artikel n° : 09/12/4927
Geplaatst : 13:54 16/09/2012  

Redactie Morsum Magnificat Professioneel ®
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 16 september 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.