Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936877





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Laffe fiscus pluimt de kleintjes maar laat grote fraudeurs ongemoeid.
15 september 2012
Morsum Magnificat, Morse-Press Vof en haar zaakvoerders niet aflatend door de mangel.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.823.000
Brussel / Lanaken 15 september 2012

De geldverslindende en verspillende Staat heeft geld nodig, véél geld, want België is virtueel failliet wegens geknoei van de politieke leiders met de socialisten op kop. Het wanbeleid van de politici die nooit verantwoordelijk worden gesteld voor hun decadent beleid en de gigantische fraude, hebben de staatskas diep in het rood gezet. Sinds socialist John Crombez aan het roer staat, worden de kleintjes bikkelhard aangepakt, maar de grote fraudeurs blijven buiten schot en kunnen hun zwart en fraudegeld in fiscale paradijzen blijven parkeren.

Laffe poltiek.
De auteurs van dit artikel hebben zich, door de schuld van de Rotselaarse Vlaams Belangers Luc Lamine en Maggie Weemaes, de woede op de hals gehaald van burgemeester, CD&V Senator en super Vlaams Belang hater, Dirk Claes die een belasterende brief naar de potentiële klanten van VeBo Electroadvies bvba stuurde waardoor dat bedrijf failliet ging, de rechtszaak daarrond is nog niet afgerond. De Leuvense Vrouwe Justitia, waar Dirk Claes de deur plat loopt en de toenmalige Procureur des Konings Ivo Carmen -en andere magistraten- klant was in diens café-sic-, was blind voor de belasterende brief waardoor Dirk Claes uit de wind werd gezet, de laffe politiek heeft met een dito slag onder de gordel de exclusieve activiteit van VeBo Electroadvies bvba met alle financiële gevolgen van dien, lam gelegd.

Belastingen.
Inderdaad kohierde de fiscus in 2004 een personenbelasting in van 5.630,84 euro waarop aanvankelijk 669,30 werd afbetaald. Maar wegens de financiële moeilijkheden als gevolg van de faling, kon niet meer verder worden afbetaald. De fiscus, die graag deurwaarders -lees luxe facteurs- rijk maakt, boekte de betaalde 669,30 euro zonder details af als kosten en verhoogde de initiële aanslag ondertussen met 2.329,41 euro aan interesten en nog eens 588,69 euro aan kosten wat het totaal bedrag op einde augustus 2012 op 8.548,94 euro brengt.

Nieuwe bezem.
Sinds 2005 is de fiscus zonder veel succes wel verder gegaan om deurwaarders, met alle gevolgen van dien voor de schuldenaars, rijker te maken maar sinds kort is er een Aarschot een nieuwe ontvanger aangetreden, Marie-Jeanne V., en die heeft nu haar tanden op een weinig benijdenswaardige wijze maar met gedeeltelijk succes, in het dossier gezet, de nieuwe bezem heeft alle rekeningen van de schuldenaren bij de Bank van de Post in beslag genomen en deze volledig op droog zaad gezet, zelfs het pensioen werd daardoor geblokkeerd en uiteindelijk, na meer dan één maand, pikt de fiscus 4.199,08 euro in. "Er blijft maar een klein beetje meer over", zei Gord P. van de Bank van de Post die zéker de belangen van haar klant niet behartigde.

Waarschuwing.
Het overgrote deel van die 4.199,08 euro was afkomstig van een spaarrekening waarvan de schuldenaren dachten dat het veilig was, niet dus. Alle Belgen kunnen dus het best al hun spaargeld van de bank halen want de fiscus heeft geld nodig en aast op die gelden en deinst er niet voor terug om er beslag op te leggen.

Ook MORSE-Press Vof.
Sinds enkele dagen wordt nu ook MORSE-Press Vof door de administratie van de BTW door de mangel gehaald. Ondertussen is bekend dat de Rechtbank van Koophandel -of Sloophandel?- van Leuven het dossier van MORSE-Press Vof nooit naar het Handelsregister van Brussel -Vorst- stuurde, wat al in 2008 had moeten gebeuren. Het blijkt,dat de fiscus haar sloophandel verder toespitst op Morsum Magnificat, maar we zullen ons niet zómaar laten afslachten.

Frauderende Belgen.
Het is een publiek geheim dat 85 procent van de Belgen fraudeert, Morsum Magnificat roept de resterende 15 procent op om ons te steunen en de echte fraudeurs, die de sociale klasse bestelen, de facto nog armer maken, te ontmaskeren en de fiscus te informeren. Als 85 % van de Belgen fraudeert, dan is dat ook het geval met veel gezagsdragers, jawel zelfs rechters -dat zullen wij binnenkort aantonen- die gemakkelijk mede een vermogenscontrole ontmaskerd kunnen worden. Laat het ons weten!  

U leest binnenkort het verhaal in detail in Morsum Magnificat.

Artikel n° : 09/12/4925
Geplaatst : 13:38 15/09/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVDS -als betrokken partij-

Laatste update ( 15 september 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.