Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936880





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Genk : Flagrante fouten schenden privacy klant-Update1
09 september 2012
Brief over toekenning leefgeld werd verkeerd geadresseerd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.815.800
Genk / Lanaken 9 september 2012.

--- Update 1  7:26 11/09/2012  
Verschil moet er altijd zijn.
De persoon waarvan de brief verkeerd geadresseerd werd, kreeg 85 euro dringende steun toegekend, er was zelfs geen sprake van "terugvorderbare". I.K. die ook nog voor twee minderjarige kinderen dient te zorgen, kreeg slechts 50 euro. In een ander dossier mocht een Turkse vrouw ook rekenen op de gulle hand van het Genkse OCMW terwijl die vrouw zaakvoerder was van een bedrijf waarmee het OCMW van Genk voor haar sociaal onderzoek niet eens rekening had geouden. Verschil moet er bij het Genks OCMW altijd zijn en het komt over, dat vrouwen beter behandeld worden dan mannen, speelt de seksuele geaardheid van sommigen daarbij soms een rol, is er sprake van discriminatie? 
--- einde update 1

Op 13 oktober 2010 verstuurde een sociaal assistente van het OCMW van Genk, met een naam die gelijkt op rozengeur en maneschijn, een bericht over leefloon dat bedoeld was voor persoon " X ", maar wegens het zeer nonchalante gedrag van het OCMW van Genk, werd die brief naar iemand anders gezonden die niets met de geadresseerde te maken had, daardoor werd de privacy van de geadresseerde geschonden. De brief werd op een anonieme wijze, maar om aan te tonen hoe het OCMW van Genk er in slaagt flagrante fouten te maken, aan Morsum Magnificat toegestuurd. Dit is geen alleenstaand geval, maar wel het topje van de ijsberg, Morsum Magnificat bezit nog meer gelijkaardig bezwarend materiaal.

Schending privacy.
Op vrijdag 7 september 2012 weigerde sociaal assistente K.T. een gevolmachtigd persoon om een gesprek bij te wonen, "zij" wilde haar beroepsgeheim zogezegd niet schenden, terwijl de betrokken persoon, goed bij
verstand zijnde, om die aanwezigheid had verzocht. Bij het OCMW van Genk weten ze blijkbaar niet wat hun taken en vooral hun plichten zijn zoals deze in o.m. art. 17 van de Wet betreffende het RMI van 26 mei 2002 worden opgelegd.

Machtsmisbruik, OCMW of KGB?
Door de vraag van de persoon te negeren en de gevolmachtigde niet in een openbaar lokaal van een dito gebouw toe te laten, toont het OCMW van Genk aan hoe zij hun macht ten opzichte van de sociale klasse schandelijk misbruiken, ergo, het grondwettelijk recht ontzeggen. Dit zijn hier KGB toestanden zoals deze ook in Rusland nog voorkomen. Is het OCMW van Genk soms een afdeling van de Russische KGB?

Artikel n° : 09/12/4913
Geplaatst : 17:10 9/09/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 september 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.