Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928446





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat 134 beschikbaar met Exclusief verhaal
14 januari 2007
Dirk Claes werd aangeklaagd wegens aanranding van de eer
Bezoekers website Morsum Magnificat : 188.200
Betekom 14 januari 2007

Inhoud Morsum Magnificat 134 (16 bladzijden A4 in kleur). 

Familiedrama te Herent.
Driehoeksverhouding leidt tot familiedrama, 46 jarige vriendin steekt 50 jarige vriend (Dokter) in brand.

AGS In de Provincie Antwerpen
Alleen in de Provincie Antwerpen worden Adviseurs Gevaarlijke Stoffen opgeleid, Morsum Magnificat ging hier en daar haar licht opsteken, in MM 134 behandelen we deel 1.

De klacht tegen Dirk Claes.
Omdat Volksvertegenwoordiger (CD&V) DIRK CLAES een eerste klas Vlaams Belang hater is, nagelde de Rotselaarse caf?baas en Burgemeester een bedrijfsleider bij alle Vlaamse Burgemeesters aan de schandpaal, daarbij letterlijk gebruik makend van de aantijging dat de gewraakte persoon regelmatig samenwerkt met het Vlaams Belang !

Brand te Scherpenheuvel- Zichem.
Terwijl de bewoner op de hoek in het caf? een pint zat te drinken, ging zijn (zonevreemd) houten chalet volledig in de vlammen op, de auto van zijn werkgever die in de oprit stond en voor 8.000 Euro beschadigd werd, zou volgens KBC Verzekeringen niet verzekerd zijn omdat het over een contractant gaat en geen derde !

Interleuven.
De gemeente Begijnendijk doet qua veiligheidscoördinator voor de aanleg van het fietspad tussen Begijnendijk en Betekom beroep op Interleuven, maar de veiligheid op eerste werf die we van Interleuven zelf bekijken is schrijnend.

Weer problemen met radioactief materiaal, nu te Grobbendonk.
Ondanks het feit, dat er via, via toch een AGS?er bij de pas kwam, liep het faliekant fout met de beoordeling van de aard en het bepalen van de radioactieve stof bij een container te Grobbendonk?

Elektrische installatie te Heverlee zal hersteld worden.
Amper ??n maand na het artikel en de acties van Morsum Magnificat, heeft de eigenaar A. (en zijn echtgenote L. een ex BRT omroepster) al opdracht aan een elektricien gegeven om alvast na te zien wat er hersteld moet worden.

Exclusief verhaal :
Negen maanden cel voor ludieke e-mail naar Dirk Claes te zenden.

Frans V.B. (niets van doen met de afkorting van Vlaams Belang) stuurde een ludieke e-mail naar Dirk Claes, maar dat brak Frans zuur op, het is raar, maar echt waar, Frans krijgt 9 maanden cel !
In Morsum Magnificat brengen we alvast deel 1 van dat zeer vreemd en naar machtsmisbruik ruikend verhaal van de Rotselaarse caf?baas, Burgemeester en CD&V Volksvertegenwoordiger.

Vlaams Belang, Eigen belang eerst.
Morsum Magnificat treed niet in de voetsporen van de door het Vlaams belang massaal gehate pers, maar we gedragen ons dan ook als totaal onafhankelijk, daarom schuwen we ook het brengen van zaken over het Vlaams belang niet.
Limburgs voorman Bert Schoofs was de eerste om te reageren, toch is Bert Schoofs daarvoor niet de best geplaatste persoon.
In Beringen hebben anderen deze redactie ingelicht over de illegale opslag van een radioactief element bij de brandweer van Beringen, Bert Schoofs (Gemeenteraadslid) heeft daarover nooit gesproken, kan het Bert Schoofs (als Advocaat) dan niks schelen dat men te Beringen de wet van 20 juli 2001 met de voeten treedt ?

Gratis downloaden.?

In het kader van de nieuwe prijzen en de promotie voor Morsum Magnificat vanaf 1.1.2007, is deze versie  hier gedurende ??n week (tot 21.01.2007)   MM 134
  gratis te downloaden, abonnees krijgen dit nummer dan ook gratis.

? Onder de voorwaarden van de "Presscopyrights"  MM 134 mag zonder toelating van de uitgever niet gereproduceerd op geforwarded worden.

 

Laatste update ( 18 januari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.