Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936880





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wegpolitie Brabant opent deuren voor grote publiek in Anderlecht.
08 september 2012
Voor al wie interesse heeft in het werk van de politie loont een bezoek de moeite.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.815.300
Anderlecht / Lanaken 08 september 2012.

Iedereen die wel eens buitenkomt ziet ze regelmatig langs de Brusselse Ring, op de E40, E411,…: het zijn de interventievoertuigen, de motorrijders, de technische sectie die verantwoordelijk is voor de
snelheidscontroles, en de cel patrouille en toezicht die zich o.a. bezighoudt met gerechtelijke opdrachten, openbare orde en wijkwerking, van de Wegpolitie in Brabant. Wie van naderbij kennis wil maken met die mensen en hun taken, krijgt daartoe dit weekend de gelegenheid.

Zondag 9 september.
De federale Wegpolitie van de provincie Brabant opent op zondag 9 september 2012 de deuren voor het grote publiek. Voor al wie interesse heeft in het werk van de politie die actief is op de Brusselse, Vlaams- en Waals-Brabantse autosnelwegen, loont een bezoek aan de verkeerspost in Anderlecht meer dan de moeite. Jong en oud kan in de verkeerspost Anderlecht terecht voor een statische demonstratie van
voertuigen en uniformen van politie, brandweer en civiele bescherming. Er wordt ook uitgebreid uitleg gegeven over de werking van de Wegpolitie: de werking van de verkeerspost, de technische sectie, de cel patrouille en toezicht. De dienst slachtofferbejegening en de vzw Ouders van verongelukte kinderen zullen eveneens aanwezig zijn.

Veel activiteiten.
Voor wie liever wat meer actie heeft kan een ritje maken in een tuimelwagen, of doet een manoeuvreparcours of reactietest met een motorfiets of gaat eens langs bij de schietstand. Voor kinderen is er een activiteitenparcours voorzien. Wie tenslotte een loopbaan bij de Wegpolitie of een andere politiedienst ambieert, kan voor informatie terecht bij de stand van de Directie van de rekrutering en van de selectie.

Praktisch.
Datum: Zondag 9 september 2012 van 14 tot 18 uur.
Plaats: Wegpolitie Brabant, Bergensesteenweg 1303 -afrit 16 – Ring 0- te 1070 Anderlecht.

Bron : Federale Politie
Bewerking : jvds

Artikel n° : 09/12/4911
Geplaatst : 21:08 8/09/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.