Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926396





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Parketten van Turnhout en Tongeren antwoorden niet.
31 augustus 2012
Brandweerkorpsen negeren instructies minister BZ en schenden privacy en beroepsgeheim.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.807.000
Tongeren / Turnhout / Lanaken 31 augustus 2012.

In het kader van het onderzoek van Morsum Magnificat naar de lekkende radiocommunicatie van A.S.T.R.I.D. nv, en de brief van de minister van Binnenlandse Zaken van 9 augustus 2011, stelde Morsum Magnificat zes Parketten ervan op de hoogte dat diverse brandweerkorpsen de instructies steevast negeren, de balorige brandweercommandant van Genk -Aerts- stelde aan Morsum Magnificat resoluut dat de nv ASTRID er maar moet voor zorgen dat de communicatie niet onderschept kan worden! Een politiecommissaris ziet het anders.

Tongeren en Turnhout niet.
Van vier Parketten, Dendermonde, Veurne, Kortrijk en Gent hebben wij ondertussen, zoals dat hoort, een brief ontvangen, Tongeren en Turnhout antwoorden niet. Turnhout daagt wel een autobestuurder voor de
politierechter die 57 in plaats van 50 km reed en van de boete van 60 euro al 45 euro betaalde, omdat de laatste 15 euro niet snel genoeg werden betaald. Het O.M. schakelde een deurwaarder in en de automobilist moet in oktober in Turnhout voor de rechter verschijnen. Waarom de parketten van Tongeren en Turnhout niet reageren zal aan de Hoge Raad voor de Justitie gevraagd worden. Aan de HR zal ook de vraag gesteld worden waarom de Parketten op basis van de geleverde bewijzen, de schending van de privacy en het beroepsgeheim niet aanpakken, maar blijven zalven. De overwegend CD&V burgemeesters van de betreffende gemeenten Genk, Menen, Eeklo, Baal, Sint- Niklaas, Kapellen, etc. moeten op hun nummer worden gezet.

Artikel n° : 08/12/4900
Geplaatst : 8:37 31/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.