Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928446





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Herent : Bewoner loopt zware brandwonden op.
12 januari 2007

Brand in garage te Herent na twist met vriendin.



Bezoekers website Morsum Magnificat : 187.700
Betekom / Herent 12 januari 2007

Parket van de Procureur des Konings te Leuven

Bewoner loopt zware brandwonden op bij brand in garage ? Herent

Het Leuvense Parket opende vrijdag een gerechtelijk onderzoek naar aanleiding van een brand in de garage van een woning in de Vilvoordsebaan te Herent. Vrijdagmorgen omstreeks 04.20 uur kregen de hulpdiensten een dringende oproep voor een uitslaande woningbrand in Herent. Ter plaatse bleek er geen uitslaande brand te zien, maar werd alleen een vuurhaard vastgesteld in de garage.
In die garage, die als opslagruimte werd gebruikt, zou een schermutseling hebben plaatsgehad tussen de 50-jarige bewoner van het gebouw en zijn vriendin, waarbij de man ernstige brandwonden heeft opgelopen.
Om de precieze omstandigheden van de brand en het incident te achterhalen stelde het Leuvense Parket een onderzoeksrechter aan. Het Parket stapte, samen met een branddeskundige en het labo, ter plaatse af. De zwaargewonde man werd in kritieke toestand overgebracht naar het UZ Gasthuisberg in Leuven. De 46-jarige vriendin van de man werd gearresteerd in het kader van het lopende onderzoek.



Veel materi?le schade was er niet

In coma.
De Dokter die bij het familiedrama (driehoeksverhouding) betrokken was, werd door de buren in de badkamer opgevangen, hij was over meer dan 42% verbrand, voor iemand boven de 50 jaar is dat dodelijk zegt Burgemeester Willy Kuijpers uit Herent.
Er is opvang voor de kinderen, maar de zwaar verbande man ligt ondertussen in coma. De brand ontstond in de kelder en was aangestoken




Laatste update ( 14 januari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.