Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926397





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Weer politie aan bekend café aan de André Dumontlaan.
27 augustus 2012
Waarom wordt de auto zonder nummerplaat niet getakeld?

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.802.400
Genk / Lanaken 27 augustus 2012.

Heden namiddag om 14:50u treffen we alweer een gemarkeerd politievoertuig aan dat nu op de parkeerstrook vlak voor café Orion geparkeerd staat -foto-, een café waar wij vroeger ook wel eens binnenstapten om een hapje te eten waarop niets was aan te merken. Maar dat café was een geliefkoosde plaats van bepaalde Genkse politieambtenaren, niet alleen in hun vrije tijd, maar ook tijdens de dienst. Het café ging om onduidelijke reden geruime tijd dicht omdat er blijkbaar onenigheid was tussen de eigenaars, zo vernemen we uit betrouwbare bron. Sinds kort is het weer open en we zien één van de vroegere uitbaters in een ander bekend Genks café waar ook dezelfde politieambtenaren te zien zijn.

Systematisch.
Op 26 juli 2012 om 15:13u staat de gemarkeerde politieauto van GAOZ op de oprit van café Orion, wanneer we naar de politie van Genk bellen om na te gaan of daar soms een interventie plaats vindt, weten ze van
niets. Mogen we dan niet weten of de politieambtenaren zómaar op cafébezoek gaan? Vandaag staat de politieauto alwéér voor dat café, maar nu op de parkeerstrook en ook vandaag weet de persdienst van de Genkse politie weer van niets. Vlakbij staat een auto zonder nummerplaat, maar het moet blijken dat de politieambtenaar dat niet ziet, wij wel. Die vraag hoe dat komt hebben we ook aan de persdienst van de Genkse politie gesteld, maar ook daarop kunnen ze niet antwoorden.


De auto zonder nummerplaat heeft de politieambtenaar niet gezien, wij wel. Waarom wordt deze auto niet getakeld en "sommige" andere wel? Willekeur? Bekenden?

Artikel n° : 08/12/4893
Geplaatst : 17:48 27/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 augustus 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.