Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926398





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester Tine Gielis -CD&V/N-VA- van Laakdal verstoorde rouwproces weduwe.
23 augustus 2012
Verzekeraar Argenta dient de belangen van haar verzekerde niet.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.798.800
Laakdal / Lanaken 23 augustus 2012

Burgemeester Tine Gielis -CD&V/N-VA- van Laakdal is rond het dodelijke ongeval van Walter De Hondt bijzonder actief en bezorgd, niet zozeer om het slachtoffer want politici gaan letterlijk over lijken, maar zij zet alles in het werk om zichzelf uit de wind te zetten.

Rouwproces.
Vlak na het ongeval is de burgemeester al ter plaatse geweest, dat willen we als normaal aanzien. Nadien en nog vóór de avond tot gelegenheid van groeten van het stoffelijke overschot, nog twee keer, vergezeld van haar politie en Infrax om nog maar
eens aan de aftakking te sleutelen en de wonden weer open te rijten. De weduwe was in alle staten toen Infrax alweer aan de aftakking diende te knoeien. Als dat geen verstoring van het rouwproces is, een journalist zou het niet moeten doen. Burgemeester Tine Gielis zet alles op alles om te beletten dat een klacht met Burgerlijke partijstelling wordt geplaatst, Morsum Magnificat heeft haar immers diets gemaakt, dat zij als burgemeester en eigenaar van het net een verpletterende verantwoordelijkheid draagt en ze heeft dat zeer goed begrepen.

Argenta.
Het meest schandelijke is de handelswijze van rechtsbijstandsverzekeraar Argenta. In plaats van mee te werken met haar zwaar gedupeerde verzekerde, effent Argenta de weg voor de burgemeester om de
rechtsgang om te buigen. Argenta wenst geen advocaat aan te stellen en de eigenaar van het elektrische net -waarvan de aftakkabel te laag hangt- verantwoordelijk te stellen. Argenta wil gewoon de verzekeringsmaatschappij van de bestelauto voor de morele schade overeenkomstig art.29 bis, laten opdraaien en daarmee is de kous voor Argenta af. Dit is echt de wereld op zijn kop, een verzekeraar die de belangen van haar klant niet of onvoldoende behartigt.

Wordt vervolgd

Artikel n° : 08/12/4886
Geplaatst : 19:18 23/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 augustus 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.