Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926612





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Fiscus plaatst onaangekondigd "Fiscaal verzet" op tegoeden bij de Bank.
20 augustus 2012
Noch de laffe Fiscus, noch de Bank van de Post waarschuwde.

Op zaterdag 18 augustus 2012 omstreeks tien uur proberen wij in Laakdal benzine te tanken, dat lukte niet omdat onze bankkaart werd geweigerd, geïnformeerd bij Total was er met hun systeem niets fout, dat was met de hitte van de dag meteen een koude douche.

Bank van de Post.
Omdat we ons richting Heist-op-den-Berg dienden te begeven, proberen we in Herenthout bij de KBC geld op te nemen, onze kaart wordt niet ingeslikt, maar wel geweigerd. Wat verder bij de Bank van de Post wordt er  naar Infopost te Brussel gebeld en pas na ruim  een kwartier weet de bediende te vertellen dat de Fiscus fiscaal verzet op onze tegoeden heeft geplaatst, men werkelijk voor blok gezet.

Acht jaar geleden.
Op 2 augustus 2012 ontvangen wij van de "Algemene Administratie van de inning en invordering" van de belastingen van Haacht plotseling een bericht nog achtduizend euro schuldig te zijn.  Dat bericht begint als volgt " ...volgens mijn inlichtingen, blijft de in referte vermelde aanslag onbetaald ten belope van ....", het gaat over belastingen van het jaar 2004, dat is acht jaar geleden! Bovendien krijgen wij geen enkele kans ons te  verdedigen, wij zijn immers niet op de hoogte van de eventuele schulden, we werden de voorbije zeven jaar geen enkele keer aangemaand, noch in gebreke gesteld.

Geen schijn van kans tot verdediging.
De ondertekenaar van het document -Mia D.B- plaatst een handgeschreven annotatie "dringend contactname voor  een afbetalingsplan", maar op het opgegeven telefoonnummer neemt dagen na elkaar niemand op. Daaropvolgend wordt op 15 augustus contact genomen met de bemiddelingsdienst die al op 17 augustus reageert een dossier te openen. Maar één dag later worden al onze tegoeden bij de Bank van de Post bevroren. We worden hier alle kansen op verdediging ontnomen en van de ene moment op de andere totaal zonder financiële middelen gezet, dit is een staaltje hoe de geldverslindende staat vandaag te werk gaat.

Alom fraude.
De gefrustreerde ambtenaren van de Fiscus kunnen, willen of mogen de grote fraudeurs niet aanpakken, dan maar hun frustraties bot vieren op de kleintjes in de maatschappij. Wij bezitten een dossier waarbij een  Rechter belastingen heeft ontdoken, maar de dienst Registratie en Domeinen van Maasmechelen wil het niet zien omdat er zogezegd onvoldoende bewijs zou zijn. In een ander dossier van bewezen Sociale fraude is er nog veel meer te vinden, maar ook daar gebeurt het niet, we hebben nog meer materiaal in ons bezit.

Geen financiële middelen meer.
De fiscus heeft ons totaal financieel lam gelegd we zijn niet eens meer in staat om bij wijze van spreken eten of in deze warme dagen drinken aan te schaffen, we gaan terug naar de tijd van de inquisitie. Toch slaagt de  laffe fiscus niet volledig in haar opzet en zullen wij alles in het werk stellen om alle mistoestanden, zoals dit, ook al zijn wij betrokken partij, via deze website publiek te blijven maken.

Doodkloppen.
In het bericht van 2 augustus 2012 is er sprake van een hoofdsom van 5.630 euro, de fiscus gooit er 2.329,41 euro interesten en 588,69 euro kosten bij, dat is een verhoging van bijna drieduizend euro, op een dergelijke wijze klopt men iedereen dood.

Zelfmoorden.
De laatste tijd zijn er weer veel zelfmoorden, vooral in Oost- en West Vlaanderen, we zien overal festivals en feesten, vooral de Vrt is daar promotor van, geef het volk brood en spelen en ze vergeten de problemen  waarmee dit land en haar Pedo premier te kampen heeft.

Oproep.
Op de geblokkeerde rekeningen worden ook betalingen zoals ondermeer pensioen uitgevoerd, we hebben  tijdens het weekend daarover al ontacten kunnen leggen en hopelijk kunnen we beletten dat ons óók dat nog wordt ontnomen. Vandaag gaan we bij het OCMW van Lanaken aankloppen. Indien er personen zijn die ons willen helpen, bijvoorbeeld in de vorm van een betaalde job -we kunnen daarvoor een factuur opmaken- zouden wij dat ten zeerste waarderen. 

Artikel n° 08/12/4882
Geplaatst op 7:06 20/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVDS ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.