Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926398





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Jimmy Wenmeekers draait Vlaams Belang pagina om.
19 augustus 2012
Genk Anders wil duidelijk gescheiden aan eerlijke politiek doen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.795.100
Genk / Lanaken 19 augustus 2012

Het moet blijken dat het opstappen van Jimmy Wenmeekers het Vlaams Belang zwaar heeft geraakt, zelfs deining veroorzaakt. De partij zou Wenmeekers achterbaks en onderhuids in zijn privésfeer en bij zijn werkgever schade willen berokkenen. Jimmy Wenmeekers weet blijkbaar, na bijna zes jaar gemeenteraad, nog altijd niet dat politiek geen propere business is. We hopen we dat Genk Anders, waarmee Wenmeekers in oktober 2012 wil scoren, succes kent, hoe lang dat zal duren is wat anders. Jimmy Wenmeekers stuurde daarnet een persbericht dat we integraal publiceren.

Persmededeling zondag 19 augustus 2012

Wenmeekers :
Vlaams Belang Genk is rancuneus over mijn ontslag!
Op 1 augustus jl. nam ik ontslag bij Vlaams Belang Genk. Ik deed dit omwille van de wijze waarop de partij met mijn engagement en mijn inzet voor de Genkse bevolking omgaat en waarop ze andere mandatarissen bevoordeelt, zonder enige vorm van inzet.
Reeds jaren ben ik, maar ook mijn familie actief binnen Vlaams Belang Genk. Meer nog, het waren mijn grootouders die destijds in Genk deze beweging startten.
Mijn ontslag wordt vandaag de dag nog steeds niet verteerd binnen Vlaams belang Genk. Het waarom daarover is mij niet duidelijk.
De keuze die ik gemaakt heb is mijn persoonlijke keuze. Ik wens mijn engagement in de Genkse politiek verder te zetten op een positieve toekomst gerichte manier en dat onder de naam “Genk Anders”.
Ondanks wat er allemaal gebeurd is en de wijze waarop enkele partijleden vandaag de dag werken binnen Vlaams Belang Genk, houd ik geen rancune over naar de partij toe, haar leden en mandatarissen.
Vandaag, slechts drie weken later, merk ik dat er achter de schermen spelletjes gespeeld worden om mij in een slecht daglicht te stellen, zowel in mijn werkrelatie als in mijn privé.
Ik betreur dit ten zeerste en hoop in alle oprechtheid dat ze deze lastercampagne tegen mij stoppen. Ik sta recht in mijn schoenen, heb steeds op een eerlijke en open wijze aan politiek gedaan. Trouwens dat is ook de manier waarop ik mijn werk doe en hoe ik me in mijn privé leven opstel.
Door mij via-via onder druk te zetten en mij proberen af te houden om als onafhankelijke te zetelen en met een eigen lijst op te komen, bewijzen ze in mijn ogen dat ik recht in mijn schoenen sta en dat ik mezelf niets heb te verwijten.
Indien ik dan toch zoveel fout gedaan heb moet men mij daarover aanspreken en niet achter mijn rug trachten mij zwart te maken. Ik ben alvast bereid om alle beschuldigingen die ze tegen mij zouden uiten te weerleggen en te ontkrachten. Echter tot  op vandaag durft men de openlijke confrontatie niet aan.
Ik hoop van harte dat Vlaams Belang Genk de pagina omdraait, ik heb dat ook gedaan. Onze wegen zijn gescheiden en dat zal zo blijven. In plaats van mij zwart te maken zouden ze beter de eigen partij wat beter organiseren, dan was dit allemaal niet gebeurd.
Ik hoop dan ook dat ze dat aanvaarden, zodat ik, maar ook zij, met open blik naar de toekomst toe, aan politiek in Genk kunnen doen. Op 14 oktober weten we dan wat de kiezer ervan vond, en zoals steeds heeft de kiezer het laatste woord -- einde persbericht.

Niet democratisch.
Morsum Magnificat gaat aan Chris Janssens geen reactie vragen, deze Vlaams Belanger -en zijn partij- is niet democratisch, het Vlaams Belang heeft Morsum Magnificat rim twee jaar geleden van de perslijsten verwijderd omdat wij Filip De Winter hebben aangesproken toen deze op flagrante wijze de arbeidsveiligheid met de voeten trad waardoor hij, niet alleen zichzelf, maar ook anderen in gevaar bracht. Vlaams Belang fnuikt de persvrijheid. Wij hebben onlangs over de Genkse kwestie Guy D'Haeseleer al om een reactie gevraagd en diens naam was ook "Haas", hopelijk wordt deze op 14 oktober 2012 niet geschoten -we bedoelen gekozen-.

Artikel n° : 08/12/4881
Geplaatst : 21:12 19/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.