Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937146





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
CD&V Burgemeesters : Zijn sommigen witte boordcriminelen?-Update1
13 augustus 2012
Balorige brandweer blijft toch interventieadressen bij zelfmoorden doorgeven.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.788.200
Diksmuide / Lanaken 13 augustus 2012

--- Update 1 10:46 15/08/2012  1.790.500
Ook Eeklo.
Ook op 14 augustus 2012 werd het adres waar een zelfmoordpoging plaatsvond door de brandweer van Eeklo bekend gemaakt, ook hier staat weer een CD&V burgemeester aan het hoofd ervan. Onze overtuiging dat CD&V burgemeesters op witte boordcriminelen lijken wordt daarmee weer gesterkt en dat hebben wij aan Koen Loete -burgemeester Eeklo- dan ook laten weten, ook het Gentse Parket zal over onze bevindingen geïnformeerd worden.
Parketten.
Ondertussen werden de parketten van Turnhout, Veurne, Kortrijk, Tongeren, Antwerpen en Gent op de hoogte gebracht van de balorigheid van de betreffende brandweerkorpsen. Slechts twee parketten reageerden -Dendermonde en Veune- maar we houden rekening met de verlofperiode. De volgende stap is het federaal Parket. Een Parket is als een "black box" waar alles kan en niets moet en er geen mogelijkheid is om na te gaan wat daar allemaal mis loopt.
--- einde update 1

Voor de achtste keer in een tijdspanne van enkele weken hebben de brandweerkorpsen van Genk, Waregem, Balen, Koksijde, Diksmuide en Menen -dit korps zelfs twee maal op één week-, adressen waar zelfmoordpogingen of zelfmoorden werden gepleegd, via haar pagers doorgegeven. De meest recente is het brandweerkorps van Diksmuide, de CD&V burgemeester Lies Laridon werd via e-mail op de hoogte gebracht maar reageerde uiteraard -nog- niet.

CD&V Burgemeesters.
In vijf van de zes gemeenten waarvan de brandweer de instructies van de minister van Binnenlandse Zaken van 9 augustus 2011 aan haar laars lapt, levert de CD&V de burgemeester, het komt ons over dat de CD&V
burgemeesters van die gemeenten en steden witte boordcriminelen zijn, zij dekken de overtredingen wegens schending beroepsgeheim en privacy, van "hun" brandweer toe.

De minister van BZ en de Parketten.
Ondanks de diverse bedreigingen die wij tijdens interventies van de brandweer mochten incasseren, hebben wij geen strafklacht ingediend, dat heeft immers geen enkele zin, de parketten doen daar toch niets mee en
bovendien worden wij door de politie verdacht en ongeloofwaardig gemaakt. Daarom plaatst deze redactie in het kader van het algemeen belang en artikel 29. WVs meldingen bij de betreffende parketten. Twee daarvan hebben prompt gereageerd -Dendermonde en Veurne-, Tongeren, Turnhout, Kortrijk en Antwerpen zouden dat in principe ook moeten doen. Ook de minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet wordt herinnerd aan de brief van 9 augustus 2011 die voor vele brandweerkorpsen dode letter blijft. Guy Vandegaer, brandweerambtenaar bij het kabinet van Binnenlandse Zaken, is al een poosje met vakantie heeft de kabinetsmedewerker laten weten. Ook de juridische dienst van Joëlle Milquet is op de hoogte van de balorigheid van sommige brandweerkorpsen.

Artikel n° : 08/12/4870
Geplaatst : 9:01 13/08/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 augustus 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.