Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926398





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
BPAID Strooide wéér roet in het eten.
29 juli 2012
Alkahof restaurant heeft wel degelijk Mastercard.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.774.400
Lanaken 29 juli 2012.

--- Wijziging 22:10 29/07/2012 

De onzekerheid bij het gebruik van de BPAID creditkaart van De Post blijft maar verder gaan. Aanvankelijk waren er bij -bepaalde?- gebruikers problemen met overschrijvingen die niet werden geboekt zodat de Bank van de Post diende terug te storten, later waren er gedurende een week problemen met de software, maar volgens BPAID zou alles nu in orde zijn en zou men bij alle terminals die "Mastercard" aanvaarden met de BPAID kaart moeten kunnen betalen.

                      Morsum Magnificat is de Vrt niet en zéker Radio2 Limburg 
                      niet die schromelijk van hun positie misbruik maken

Alkahof.
Vlak naast de ondertussen als attractie bekende werf aan de brug van Briegden te Lanaken -Kiezelweg-, ligt het Griekse restaurant Alkahof waar gerechten als lamskoteletten en gegrilde zalm zeker een aanrader
zijn, dat heeft deze redactie zelf kunnen ervaren. Echter, Morsum Magnificat is de Vrt niet en zéker Radio2 Limburg niet die schromelijk van hun positie misbruik maken, zoals op terrasjes van horecazaken uitzendingen verzorgen, waardoor ze zowat overal gratis kunnen consumeren. Morsum Magnificat betaalt voor wat ze verbruikt heeft en wilde in het Alkahof daarvoor de BPAID kredietkaart gebruiken, de kaart waarvoor De Post zoveel publiciteit maakt.

Verkeerde code is onzin.
Er waren met de bewuste kaart, vanaf ze door het postkantoor van Riemst is afgeleverd, al heel veel problemen, maar volgens BPAID is het allemaal opgelost. Inderdaad, internet betalingen blijken te werken maar
wanneer, zoals bij het Alkahof, de kaart in de betaalautomaat wordt ingegeven, geeft het systeem meteen aan dat er drie keer een verkeerde code zou zijn ingegeven terwijl er helemaal nog geen code was ingegeven. Kortom, de betaling kon niet worden doorgevoerd en dit niettegenstaande er meer dan voldoende dekking was, gelukkig was er voldoende cash om de rekening zó te betalen, de BPAID betaalkaart van De Post is niet betrouwbaar en zo heeft ook een medewerker van de Bank van de Post het gezegd.

Artikel n° : 07/12/4850
Geplaatst : 17:25 29/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 

Laatste update ( 29 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.