Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926399





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brandweer Veurne, Genk, Balen negeren de instructies inzake ASTRID nv communicatie_Update1
27 juli 2012
Parketten worden in het kader van het algemeen belang ingelicht.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.773.000
Genk / Veurne / Lanaken 27 juli 2012

--- Update 1 18:44 29/07/2012
Ook het Parket van Turnhout.
Bij een zelfmoordpoging zaterdagavond te Mol lapt ook de brandweer van Balen de brief van de minister aan haar -brandweer-laars, de burgemeester van Balen is ook op de hoogte gebracht van onze voornemens. Het valt ons op dat overal waar de brandweer de instructies van minister Turtelboom -Open Vld- negeert, het om gemeenten gaat waar CD&V burgemeesters aan het roer zitten. Zijn dat soms allemaal witteboordcriminelen?
--- einde update 1  

Bijna een jaar geleden stuurde de minister van Binnenlandse Zaken een vermanende brief naar alle burgemeesters, in die brief werden instructies gegeven hoe de brandweer moet omgaan met de ASTRID radiocommunicatie, vooral de adresgegevens van de interventies via de pocsag pagers kregen speciale aandacht. Adresgegevens van interventies die betrekking hadden op zelfmoorden mochten in geen geval nog gegeven worden, maar het moet blijken dat de inhoud van de brief van de minister, ondermeer voor de brandweer van Genk en Veurne -e.a.-, dode letter is.

Brandweer Veurne.
Naar aanleiding van een dergelijke interventie van vandaag van de brandweer van Veurne te Koksijde, beweert men daar dat het CIC die berichten stuurt, wanneer wij dat ontzenuwen dan zegt men dat het een probleem van
A.S.T.R.I.D. is. We weten ondertussen wel beter, de brandweer is meestal tégen ASTRID en bovendien is de brandweer niet van plan om zich aan énige discipline te houden, het is maar al te vaak een stelletje ongeregeld, zoveel is duidelijk. Zoals dat in het verleden ook het geval was met de dossiers over radioactiviteit, zal ook nu de justitie -dus alvast Veurne en Tongeren - worden ingelicht, als ze daar niets doen dan hebben wij onze plicht gedaan en sluiten wij het dossier af.

Verlof.
Verlof staat niet in ons woordenboek, maar zoals eerder gezegd worden wij gehinderd door de vele verlofgangers, we brengen het resultaat van recente acties, ondermeer een reactie van het Parket van Dendermonde, a.s.a.p.  

Artikel n° : 07/124848
Geplaatst : 21:23 27/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 30 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.