Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928448





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Luc Lamine wil ook Prins Laurent als getuige laten ondervragen
06 januari 2007
Professor Emeritus stuurt op 3 januari 2007 een Brief aan de Koning.
Bezoekers website Morsum Magnificat :

Betekom / Rotselaar 6 januari 2007

Luc Lamine, de net 58 jaar geworden vroegere docent aan de K.U.Leuven, is met pensioen. Hij kwam in het nieuws in september 2000 toen hij lijstduwer was in Rotselaar voor het Vlaams Blok.
Hij kwam in conflict met de top van de partij toen hij samen met het voltallige bestuur van de vroegere afdeling Haacht- Rotselaar van het Vlaams Blok, later Vlaams Belang, een klacht indiende tegen de Belgische Staat bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens te Straatsburg.?Professor ?emeritus? (hij spreekt de titel uit als ?tussen haakjes? staande) heeft op 3 januari 2007 aan de Koning de toelating gevraagd om Prins Laurent te laten ondervragen als getuige voor de Correctionele rechtbank te Leuven, op 1 februari 2006. Lamine geeft enige commentaar aan Morsum-Magnificat.

Lamine valt op de vraag van Morsum- Magnificat met de deur in huis:
Prins Laurent werd enkele jaren geleden op de autosnelweg geflitst en de radar gaf het cijfer van 210 km per uur aan, toch werd de Prins niet vervolgd. De Premier verklaarde toen dat de Prins als lid van de Koninklijke Familie niet kon vervolgd worden, maar dat hij de Prins zou berispen, wat naar verluid is gebeurd.
Nu begint Luc Lamine een lang verhaal waarom de Professor nu ook Prins Laurent wil <laten> ondervragen, we lichten hier slechts een tipje op van de sluier van het verhaal dat in Morsum Magnificat 135 zal worden gepubliceerd.

Proces verbaal van de politie BRT.
Op 3 juni 2005 heeft de politie van de zone BRT (Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo) tegen mij een PV opgesteld (wegens het negeren van een stopbevel van een politiebeambte en het daarbij overschrijden van een doorlopende witte streep, een gedrag een onguur individu waardig) waarin de verbalisanten valsheid in openbare geschriften hebben gepleegd.

Prins Laurent.
Met het verhoor van Prins Laurent wil ik het bewijs verkrijgen van de toenmalige leugenachtige verklaringen van de Eerste-Minister over de zgn. strafrechtelijke immuniteit van de Prins die door hem berispt werd nadat hij met een snelheid van 210 km/u was geflitst op de autosnelweg en alleen een berisping door de Premier kreeg (ja, de prins was nu eenmaal in geldnood natuurlijk ?), een immuniteit die nu ineens niet meer schijnt te bestaan, wil ik bereiken dat ik, zelfs indien de Rechtbank mij ten onrechte schuldig zou achten, zou behandeld worden net zoals  een van de Belgen die de hoogste ?voorbeeldfunctie? hebben. Net zoals de zonen van de Koning, die (wat de Regering destijds de bevolking ook heeft willen doen slikken) net zoals ik ook geen strafrechtelijke immuniteit genieten.

Alle Belgen zijn gelijk voor de wet.
Ik wil er ook van afgeraken (van het overigens vervalste  PV) met een berisping, desnoods door burgemeester Dirk Claes (de Premier kan natuurlijk iedere gewone Belg gaan berispen), zolang het me niet meer kost dan de benzine om naar het gemeentehuis te rijden om berispt te worden en om, als een gebroken man ten gevolge dezer berisping door de burger(vader), voorzichtig, dus traag en minder benzine verslindend, naar huis te rijden.
Ik ben van mening dat iedere verkeersovertreder die geen brokken gemaakt heeft het recht heeft er vanaf te komen met een berisping, indien hij het misdrijf heeft gepleegd v??r de uitdrukkelijke verklaring van de Regering dat Prins Laurent niet strafrechtelijk immuun is, hetgeen gebeurd is op 12 december 2006. Zijn verhoor is volgens mij onontbeerlijk omdat ik op internet geen enkel spoor gevonden heb van het gebeuren. Ik heb niets gevonden over de geflitste Prins en de hem op het matje roepende Verhofstadt. Vandaar ?

Lees het ganse exclusieve verhaal in Morsum Magnificat 135

Laatste update ( 14 januari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.