Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926400





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken omleiding : Snelheidsbeperking geldt ook voor gemeentevoertuigen.
19 juli 2012
Bestuurder van bestelauto van gemeente Lanaken respecteert snelheidsbeperking niet.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.765.000
Lanaken 19 juli 2012

Als burgers in Lanaken door burgemeester Marino Keulen -Open Vld- bij herhaling gevraagd worden om "schijnbaar verdachte" gedragingen van personen aan de politie te melden, dan mogen burgers óók zaken melden die duidelijk overtredingen op de wettelijke voorschriften inhouden, dat is nog iets anders dan met de “natte vinger” personen verdacht maken.


Bestelauto van gemeente Lanaken, te snel en bumperhangen ...

Snelheidsbeperking omleiding.
De omleiding van de brug Briegden is er en het heeft lang aangesleept vooraleer de aannemers er in slaagden om de omleiding, overeenkomstig de wettelijke bepalingen van de tijdelijke en mobile werkplaatsen en de
regels omtrent het gebruik van de openbare weg en verkeersborden, fatsoenlijk aan te geven. Waarom dat zo moeilijk is begrijpen wij niet, de aannemer moet een verkeersplan opmaken en dat aan de politie voorleggen die vervolgens het tracé én de borden moet bekijken, maar blijkbaar faalde de politie, ofwel was dat op bevel van hun leider en burgemeester van Lanaken, Marino Keulen.  Vandaag konden we vaststellen dat een bestelauto van de gemeente Lanaken in de Kompveldstraat een stukje meer dan de toegelaten 50 km/u reed, maar als je een auto bestuurt van de gemeente ben je blijkbaar onschendbaar, wie zal daar nu  -behalve Morsum Magnificat- over vallen. We hebben Lanaken niet gecontacteerd, trouwens, wat kunnen ze daarop zeggen.


Industrieweg : vrachtwagen op de omleidingswegen tegen de rijrichting ... en als we een foto maken, worden we op de koop toe nog bedreigd! Mensen die verdachten melden moeten dus goed opletten! 

Industrieweg.
Op 20 juni 2012 reed een vrachtwagen aan de omleiding aan de Industrieweg / Twee kronen legerweg bewust in de verkeerde richting. 

Artikel n° : 07/12/4838
Geplaatst : 13:51 19/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 19 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.