Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926401





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Eric Van Rompuy is een zachte heelmeester en die maken stinkende wonden.
11 juli 2012
Als Vlaanderen voor Bart De Wever kiest moet de CD&V zich daarbij neerleggen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.756.900
Brussel / Lanaken 11 juli 2012

Eric Van Rompuy is een "Wringer", die bijnaam hebben ze in het gehucht aan de Raambeek -Begijnendijk- waar de Van Rompuy's vandaan komen. In De Standaard somt Eric Van Rompuy een aantal zaken op die recent gerealiseerd zijn, zoals de Staatshervorming en uiteraard ook zijn geesteskind de splitsing van Brussel Halle Vilvoorde. Eric Van Rompuy zegt in DS " De Wever is de bedreiging van onze welvaart ", maar dat de Vlamingen "genaaid" werden verzwijgt de zachte politieke heelmeester wijselijk, misschien was het de bedoeling van Van Rompuy om te zeggen " De Wever is de bedreiging van de Waalse welvaart ..." en dat zou wel eens kunnen kloppen. Het heeft lang genoeg geduurd met die partijen het moet "nu" veranderen dat beseft toch iedereen?

Machtsgeil.
Als er veranderingen zijn gekomen dan is dat omdat de CD&V zich vastklampt aan een strohalm om toch maar mee aan de macht te kunnen blijven, ze willen kost wat kost hun leuze "eigen belang eerst" hoog in het
vaandel blijven houden, óók al weten ze maar al te goed dat ze de Vlamingen daarbij systematisch verloochend hebben. Het zijn de socialisten en Wallonië die grotendeels op kosten van de Vlaamse welvaart uit de veranderingen garen spinnen en blijven spinnen. Eric Van Rompuy en zijn broer zijn zachte heelmeesters en die maken stinkende wonden, wie voor de CD&V kiest, kiest voor schijnheiligheid en wie voor de socialisten kiest, stemt voor de fraudeurs, inclusief het Koningshuis die ondermeer rode diesel tankt.

Niet sympathiek.
We moeten toegeven, Bart De Wever en enkele andere kopstukken van de N-VA als politici niet écht sympathieke mensen zijn om mee om te gaan en ze stellen zich richting pers óók zo op. Je krijgt er geen écht contact mee en
de vermageringskuur van De Wever heeft wat dat betreft geen beterschap gebracht, integendeel. Maar volgens onze ervaring blijft De Wever steeds dezelfde koers varen, geen huichelarij zoals de rest van de politiek en dat spreekt de Vlaming blijkbaar aan. In tegenstelling tot de schijnheilige kerklopers van de CD&V kan men de N-VA geen schandaaltjes aansmeren. Laten we de paardenkleppen van zij die voor de zogenaamde democratische katholieken van de CD&V kiezen, nu afnemen door hun de gepeperde dossiers van de Fortis en Dexia affaires in de ogen te strooien, hopelijk zijn hun ogen bij de verkiezingen dan voldoende gezuiverd. De N-VA en alle andere partijen die wegens regeringsdeelname geen boter op het hoofd hebben, moeten zoals de democratie dat vereist, nu zeggenschap krijgen en hun kunsten tonen. Morsum Magnificat stelt zich wel volgende vraag ; als de N-VA aan de macht is, zal hun houding dan niet drastisch veranderen?

Artikel n° : 07/12/4826
Geplaatst : 10:26 11/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 11 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.