Bezoekers website Morsum Magnificat :
Betekom / Rotselaar / Leuven 05 januari 2007
Op 25 april 2005 stuurde DIRK CLAES, Burgemeester en herbergier van en te Rotselaar, vanaf zijn kantoor te Brussel (Volksvertegenwoordiger CD&V), een brief naar alle Burgemeesters in Vlaanderen om een bedrijf uit Betekom duidelijk financi?le schade toe te brengen.
Dirk Claes sleurde twee andere Burgemeesters mee in zijn verhaal, hij liet ze na een vergadering van het politiecollege B.R.T. terloops het document ondertekenen.
Als gevolg van een klacht met burgelijke partijstelling, werden de partijen op 22 december 2006 uitgenodigd door de Raadkamer van Leuven, zoals dat volgens het gewoonterecht verloopt, werd de zaak uitgesteld, de Advocaten moeten nog besluiten opstellen, nu komt de zaak voor op 26 januari 2007.
Diest.
Het bedrijf kreeg van het laag- bij- de- gronds optreden van DIRK CLAES al snel het bewijs omdat de Stad Diest open en bloot voor het niet toekennen van een bestelling resoluut naar de brief van Burgemeester CLAES verwees.
Vlaams Belang.
De oorsprong van de aanranding op de eer van de zaakvoerder en het bedrijf vindt haar oorsprong in het feit dat BLOKJAGER Dirk CLAES te Rotselaar door Raadslid Maggie Weemaes terecht ge?nterpelleerd werd over het spoorloos verdwijnen van een illegale radioactieve opvanger van de basisschool te Rotselaar Heikant.
Illegaal radioactief element (Ra-226) spoorloos verdwenen.
Omdat bovendien vanwege het illegaal karakter niet is geweten hoe en door wie de radioactieve bronnen gemanipuleerd zijn, ook niet waar die gevaarlijke Radium 226 bronnen werden gedumpt, er risico?s werden genomen voor degenen die ze manipuleerden, maar ook voor de volksgezondheid, bezwarende omstandigheid is het feit dat het om een basisschool ging.
Kanker.
Raadslid Weemaes kwam erachter, dat twee leerlingen <kinderen van +/- 6 jaar> van die basisschool aan kanker gestorven zijn, daarbij werd terecht gedacht aan die Radium 226 bronnen.
Niettegenstaande een gemeenteraadslid de wettelijke mogelijkheid en het recht heeft om dergelijke zaken aan te kaarten, in vraag te stellen, schoot dit BLOKJAGER Dirk Claes in het verkeerde keelgat en hij zou zich, zoals blijkt, wreken.
De zondebok.
Dirk Claes die zelf (om de Minister van Binnenlandse Zaken onder vuur te leggen) gebruik maakte van de deskundigheid van de zaakvoerder van het Betekoms bedrijf zou niet alleen afrekenen met die zaakvoerder als persoon, maar ook zijn bedrijf over gans Vlaanderen bij de Burgemeesters kelderen !
Daarvoor maakt DIRK CLAES misbruik van zijn functie van CD&V Volksvertegenwoordiger en stuurt vanaf zijn kantoor te Brussel op 25 april 2005 een brief naar alle Burgemeesters in Vlaanderen.
Vlaams Belang mag niet.
De zaakvoerder heeft inderdaad Parlementaire vragen laten stellen door Vlaams Belang Volksvertegenwoordiger HAGEN GOYVAERTS, maar ??k DIRK CLAES himself stelde vragen die door de gewraakte zaakvoerder werden toegespeeld !! Alleen vindt meneer CLAES dat hij w?l mag acteren, maar wie dan ook van het Vlaams Belang niet !!
Volledig verhaal in Morsum Magnificat 134.
Het vreemde dossier van Frans Van Bael.
Een ander zeer bizar dossier draait rond Frans Van Bael (ook uit Betekom) tegen wie door DIRK CLAES ook klacht werd ingediend.
Frans had na een actie van Dirk Claes <de afbraak van een trap aan de Demer verhinderen> op een blauwe maandag <16.2.2004> een ludieke e-mail naar de Burgemeester van Rotselaar gestuurd.
Maar DIRK CLAES had voordien in de buurt van een krantenwinkel te Werchter wat klappen gekregen van een zekere Erik, en Frans had die bewuste e-mail over vliegende schotels die te Werchter zouden landen, ondertekend met ?.. Erik (naar de voornaam van Erik van Rompuy die Frans voordien op tv had gezien).
DIRK CLAES verstijfde van schrik en dacht dat die ?Erik? weer zou toeslaan, daarom diende DIRK CLAES klacht in en Frans kreeg een pak last en werd zelfs bij verstek veroordeeld (omdat hij de dagvaarding niet kreeg, dus ook niet aanwezig kon zijn op de zitting).
Juridisch ten einde ?
Het ganse verhaal kreeg voor Frans een zeer wrange nasmaak, maar er liep ??n en ander mis, zelfs op een dergelijke manier, dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
Alhoewel Frans, omdat hij niet meer de moed had om in beroep te gaan, strikt genomen (voor hem) juridisch ten einde is, zijn anderen daarvan niet overtuigd.
Wordt vervolgd.