Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937154





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Koperdief met gestolen buit gevat in bos te Mechelen-NVDR
09 juli 2012
Enkele rollen koperkabels reeds van hun isolatie ontdaan.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.754.900
Mechelen / Lanaken 9 juli 2012.

Afgelopen nacht, maandag 9 juli 2012, heeft de Spoorwegpolitie van Antwerpen een koperdief opgepakt in een bos in Mechelen. In het bos werden ook vier rollen koperen kabel aangetroffen, afkomstig van een koperdiefstal op zaterdag 7 juli 2012 in de nabije omgeving. De verdachte is opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket.

Verdacht Brits voertuig.
De Spoorwegpolitie merkte in de nacht van zondag 8 op maandag 9 juli 2012 een verdacht
Brits voertuig op dat geparkeerd stond in de Colomalaan in Mechelen. Daarop werd beslist om een bos, dat tussen de Colomalaan en spoorlijn 25 ligt, te doorzoeken met een patrouillehond. In het bos troffen de politieploegen vier rollen koperen kabels aan, waarvan er drie al ontdaan waren van hun isolatieomhulsel. De rollen blijken afkomstig te zijn van een diefstal langs spoorlijn 25 op zaterdag 7 juli 2012. Iets verderop in het bos werd ook een verdachte opgepakt. Het gaat om een 42-jarige man van Roemeense nationaliteit. Hij is ter beschikking gesteld van het parket en werd voorgeleid voor de Onderzoeksrechter in Mechelen.

NVDR.
Aangezien lezers van Morsum Magnificat ook interesse hebben in technische en milieuaspecten wilden wij van de persdienst van de federale politie weten op welke wijze de isolatie van de kabels met koperen geleiders gestript werd. Is de isolatie met een "mechanisch" middel, zoals een mes, verwijderd of werd de isolatie door verhitting verwijderd? Maar de persdienst van de Federale politie verwijst door naar het parket van Antwerpen. Parketten bestaan uit Magistraten en Substituten die, naar onze ervaring, niets afweten van technische zaken, daarvoor moeten ze altijd beroep doen op experts. We gaan onze tijd niet verliezen aan het contacteren van het Parket, dat is goed voor de televisie, vooral voor de vriendjes aan de Reyerslaan, want persgeil zijn ze allemaal. Het was belangrijk om te weten of de isolatie door verbranding werd verwijderd omdat de isolatie giftige rook verspreidt, maar helaas komen we het niet te weten. Waarom niet?

Bang van kennis?
Dat Morsum Magnificat veel kennis in huis heeft weten ze maar al te goed, misschien zou Morsum Magnificat wanneer ze kennis heeft van de striptechniek van de kabels, haar ideeën kunnen geven. Maar zoals het hier in dit land gaat, staan de beste stuurlui aan wal en zegeviert de corruptie, incompetentie en machtsmisbruik, kwalijke elementen die door Morsum Magnificat bestreden worden waarbij 85% van de Belgen vijand zijn..... ze hebben schrik van kennis en integriteit, iets wat zelfs ook bij de politie -van klein tot groot- blijkbaar een probleem is.

NMBS.
Morsum Magnificat heeft het ook al eerder aangegeven dat de NMBS in haar eigen rangen, vooral in de werkplaatsen wat beter moet toezien, want ook daar verdwijnt één en ander -bewijs in ons bezit-. Bovendien stellen we ons ook vragen over de wijze dat de NMBS de rails equipotentiaal verbindt, daarvoor worden kabels van het type VOBst gebruikt die veel te lang zijn en ook op een andere manier gerealiseerd kunnen worden. Ondertussen weet iedereen hoe de NMBS wordt bestuurd en hoeveel miljarden belastinggeld daar wordt verspild en hoeveel personeel de socialisten daar voor een stem gedumpt hebben.
EVER

Bron : Federale politie
Bewerking : jvds

Artikel n° : 07/12/4822
Geplaatst : 14:06 9/07/2012
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel

Laatste update ( 09 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.