Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937155





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Stalenstraat : Overal olielekkende auto's.
08 juli 2012
Milieudienst moet inderdaad dringend op pad in Genk.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.753.600
Genk / Lanaken 8 juli 2012

Naar aanleiding van het op het openbaar domein parkeren van auto's zonder nummerplaat verwijst de Genkse burgemeester Wim Dries -CD&V- ons naar de milieudienst. Moet Morsum Magnificat soms de Genkse milieudienst aansturen of is dat de burgemeester en zijn resem ambtenaren die dat moeten doen?

Olielekken.
Overal in Genk staan hopen auto's in stroken die voorzien zijn voor tuinen, bijna de helft van de Genkse bevolking zijn van Turkse origine en velen -de meeste- sjacheren op de een of andere manier wel met auto's, velen hebben daar een extraatje mee, dat uiteraard niet wordt aangegeven. Inkomens die zelfs bij de uitkering van ocmw steun -vaak- niet wordt nagetrokken. Dat zo'n autowrakken olie lekken hoeft geen betoog, dat dit via de milieuwetgeving kan worden aangepakt is duidelijk, maar dat de milieudienst in Genk massaal de ogen sluit is óók een feit. Als we van de eigenaars in de Genkse wijken, die méér dan twee wrakken op hun terrein hebben staan, één euro ontvangen, zitten we goed.
Wie even gaat kijken naar de relatief nieuwe parkeerstroken in de Stalenstraat zal zelf kunnen vaststellen wat het volume aan olielekkende auto's is die daar komen parkeren, dat wil dus zeggen dat er in Genk niet alleen brokkenpiloten rondrijden, maar ook massaal olielekkende auto's.


Links : Olielekkende auto's parkeren overal in de Stalenstraat -- Rechts : het autokerkhof aan de Hornszee, dat moet in Genk allemaal kunnen.

Autokerkhof.
Wie eens een kijkje gaat nemen in de Hornszee ziet daar een onvervalst autokerkhof waar tientallen wrakken te zien zijn, uit eerlijke schaamte heeft de eigenaar, gewezen Genks gemeenteraadslid -invalide maar toch actief motorcrosser-, voor het Vlaams Belang, wel een groene plastic afscherming aangebracht, waarschijnlijk voldoende om de Genkse milieudienst ziende blind te maken. Frappant is wel dat die man Morsum Magnificat poogde in te schakelen om aan te klagen dat er bij zijn overbuur -garagist- twee wrakken op de parking stonden! Morsum Magnificat liet zoch ook deze profiteur niet voor de kar spannen. Inderdaad burgemeester Dries, " uw milieudienst moet op dat vlak ook maar eens uit haar pijp komen". Ook het OCMW moet binnen haar mogelijkheden de ogen openen voor de massale sociale fraude van haar "klanten", het OCMW van Genk is het Mekka waar sociale fraudeurs met open armen ontvangen worden. 

Artikel n° : 07/12/4818
Geplaatst : 11:13 8/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.