Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937159





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Met 226 miljard op de spaarrekeningen kan er geen sprake zijn van crisis.
06 juli 2012
Vermogenscontrole is de énige manier om de fraudeurs op te sporen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.751.300
Lanaken 4 juli 2012

De luchthaven van Zaventem werd de laatste dagen weer overspoeld door vakantiegangers want Belgen gaan, ondanks de crisis, nog meer met vakantie. Ook met de Belgische spaarboekjes gaat het goed, die vertonen maar liefst een batig saldo van 226 miljard euro! Met een dergelijk bedrag aan spaartegoeden kan het niet anders dan te concluderen dat de Belgen massaal frauderen.

Fraude en nog eens fraude.
De fiscus heeft zich altijd massaal, al dan niet oogluikend, laten bedotten. Met de toenemende crisis, die zich vooral bij de OCMW's manifesteert, gaat men degenen die met een grote auto rijden extra door de mangel
halen, een maatregel die volkomen terecht is, maar laten ze de maatregel meteen ook doortrekken naar de scheefwoners die onterecht sociale appartementen bewonen. Wie in de sociale wijken in Genk wat rondtoert zal ze in overvloed zien staan, die grote Duitse wagens. Garages behorende tot de Priesterhaagstraat 11 dienen als opslagplaats van bouwmateriaal of er worden met de regelmaat van een klok auto's hersteld, Morsum Magnificat noemde het de "Garage Kolderbos", maar de "garagist" was uiteraard geen zelfstandige maar ingeschreven bij de RVA. Sociale inspecteurs zouden er hun tanden op stuk gebeten hebben, maar het mocht blijkbaar niet baten. Degene die als klokkenluider werd verdacht, werd er met valse verklaringen zelfs weggepest, zelfs de Genkse politie wil in casu haar ogen niet openen en werkt daardoor ook de sociale fraude in de hand. Als er als gevolg van die garageactiviteiten auto's op het openbaar domein staan zonder nummerplaat, moet de politie van Genk een PV opstellen maar dat doen ze niet, dat doen ze alleen met mensen die assertief zijn en de waarheid over het Genkse CD&V regime durven te zeggen.

Heel eenvoudig.
Om de fiscale fraudeurs aan te pakken en de systematische zwartwerkers te ontmaskeren moeten deze personen doodeenvoudig aan een vermogenscontrole onderworpen worden, te beginnen met personen die
anderen mogen controleren, dus ook de politieambtenaren ; een wijkagent die al aan twee vrouwen onderhoudsgeld moet betalen en toch nog een huis koopt zou normaal in de "picture" moeten lopen, net als iemand die een sociale woning heeft, van ocmw steun geniet en een grote auto kan rijden maar officieel niet werkt.  Staatssecretaris John Crombez -SPa- is een man die zeer ongeloofwaardig en onzeker overkomt en de koe niet echt fundamenteel bij de horens mag, kan of durft vatten, machteloos is en alleen individuele kleine garnaaltjes laat aanpakken en de grote vissen laat zwemmen. Iedereen weet dat er bij de socialisten, dus zijn partij, grote fraudezaken werden blootgelegd, de Staatssecretaris is daardoor aan handen en voeten gebonden. Morsum Magnificat is ervan overtuigd dat de gezamenlijk ontdoken lasten van het gros van de kleine fraudeurs, minstens even groot is als de som van ontdoken lasten van de grote.

Artikel n° : 07/12/4811
Geplaatst : 11:20 6/07/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 06 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.