Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928449





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Radioactief incident te Kortessem : De nonsens van BELGA
03 januari 2007
Persagentschap BELGA geeft totaal verkeerde informatie omtrent aanklacht
Bezoekers website Morsum magnificat :
Betekom / Brussel / Kortessem 03 januari 2007.

Dat journalisten van kranten zich in deze technische materie zich vastrijden kunnen we nog begrijpen, maar het nationaal persagentschap BELGA die zich voor haar persberichten dik laat betalen, snappen we niet !. Journalisten zouden van BELGA mogen aannemen dat ze waar voor hun geld krijgen, maar voor het bericht dat BLEGA op 02 januari 2007 om 19:16 verstuurde is dat alvast niet zo.

Helemaal geen aanklacht.

In een telefoongesprek van heden 3.01.2007 om 10:00u heeft milieuambtenaar P.Wagemans nog eens bevestigd dat Kortessem alleen Juridische informatie heeft ingewonnen en daarop zelfs nog geen reactie is gekomen, er dus nog geen sprake kan zijn van enige aanklacht !


Geen schriftelijke informatie.
Het feit, dat Kortessem van het vervoer van de zending van en naar Belgoprocess nog altijd geen vervoerdocument heeft ontvangen, evenmin van de arbeidsgeneesheer PIET POZEN van Encare geen enkel document ontvangen heeft, zint de milieuambtenaar van Kortessem niet.

NIRAS.
Dat er geen kopie van het vervoerdocument toen door Belgoprocess is afgeleverd (moet niet pers? een CMR zijn) is volgens Marnix Braeckeveldt een soort schoonheidsfoutje, dat de DO6 sticker niet op de verpakking stond, is de zaak van Morsum Magnificat niet, NIRAS heeft nog geen klachten van de klant (de gemeente Kortessem) ontvangen zegt de ambtenaar.

Het DO6 document is iets tussen NIRAS en BELGOPROCESS, dat het niet werd aangebracht heeft wellicht iets met de  hoogdringendheid te maken zegt de heer Braeckeveldt.

NIRAS en het FANC zijn de kampioenen in het aanpassen van de regels aan de situatie !






Laatste update ( 03 januari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.