Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926401





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Vechtpartij in de Stalenstraat te Genk_Update1
29 juni 2012
Politie diende Stalenstraat af te sluiten voor vechtende Tsjetsjenen en Turken.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.743.100
Genk / Lanaken 29 juni 2012

--- Update 2  21:31 30/06/2012
Meer aan de hand?
De Stalenstraat te Genk is een Turkenstraat waar anderen niet welkom zijn, als er panden leeg komen, zijn het Turken die ze innemen. Momenteel staan er een paar panden leeg in de buurt van Ali Baba, we zijn benieuwd wie de eigenaars worden.  Bij de vechtpartij waren drie Turken betrokken, I.O. die pas in Maasmechelen woont, en H.K., I.O. kreeg een fameus blauw oog als cadeau en van I.O. werden de tanden blijkbaar scheef gemept. Aanvankelijk wilde de twee tegen Morsum Magnificat praten, want er was in de Stalenstraat wel meer aan de hand -of we dat nog niet wisten-,maar wat later klapten ze dicht en wilden ze plotseling niets meer kwijt.
Geregeld.
Volgens niet bevestigde bron, zouden de Tsetsjenen ondertussen de zaken hebben bijgelegd en werd het incidentje gesloten, moeten de twee Turken plots zwijgen?
IHoeveel ilegalen?
Dat er in de Stalenstraat in achterkamerkens en in kelders illegalen verblijven is duidelijk, dat de politie daar niet al te naarstig toekijkt,ook. We hebben al ondervonden, dat vragen stellen in de Stalenstraat niet gewaardeerd wordt, tenminste als er al iemand aan te treffen is, die Nederlands kent of wil kennen.  
--- einde update 2

---update 14:07 29/06/2012---
Politie bevestigt.
Ondertussen bevestigde de persdienst van de Genkse politie dat er gisterenavond inderdaad een vechtpartij plaatsvond in de Stalenstraat als gevolg van verkeersagressie, waarbij 3 Turken en 2 Tsjetsjenen betrokken waren. Eén Turk diende voor verzorging naar het ziekenhuis te worden overgebracht maar kon na verzorging de kliniek weer verlaten. De vechtpartij lokte, mede door het aangename weer, veel kijklustigen.
---einde update---

Gisterenavond is er na een ruzie over een parkeerplaats een vechtpartij ontstaan, Tsjetsjenen zouden na een ruzie over een parkeerplaats afgetuigd zijn door Turken, waarop de Tsjetsjenen terugkeerden en op hun beurt op de vuist gingen met Turken waarvan enkelen in het ziekenhuis terecht zijn gekomen, ook een winkel werd beschadigd. De heibel ontstond ter hoogte van het ziekenhuis André Dumont.

De persdienst van de politie van Genk was aanvankelijk in lunchpauze, anderzijds was Rita Hubach niet op de hoogte van het voorval, maar dat zijn we al gewend.

Schietpartij.
Recent werd er in de Stalenstraat ook een nachtwinkel beschoten,  Morsum Magnificat kon daar geen personen aantreffen die Nederlands spraken, de Stalenstraat is het Genkse Chicago. Zaken runnen zonder Nederlands te kennen  en ook nog op het OCMW beroep doen, is in Genk schering en inslag.

Onderwijslaan
Vorige week was er ondermeer in het kader
van een FIPA een nachtelijke controle in café Sting -waar ook Genkse politieagenten regelmatige klant zijn-. Een minderjarige werd achter de tapkast betrapt en een ander persoon kon langs de achterkant ontsnappen. Dit voorval werd wel door de politie bevestigd, maar die wilde er verder geen enkele toelichting op geven, nogal wiedes, Morsum Magnificat is Het Belang van Limburg niet.

Artikel n° : 06/12/4800
Geplaatst : 12:55 29/06/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 01 juli 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.