Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926401





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Werchter is wegens dreigend onweer, een gevaarlijke waaghalzerij.
28 juni 2012
Kamperen bij onweer en het vertoeven in een vlakte en bij bomen is onverantwoord.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.742.400
Werchter / Rotselaar / Lanaken 28 juni 2012

Dat men ondanks de dreiging van hevige onweders een massa mensen laat samenkomen op een deels open vlakte met bomen en metalen constructies is totaal onverantwoord, festival of niet. Dat zo'n lawaaifestival in een deels bebouwde kom moet doorgaan is op zichzelf al ontoelaatbaar, maar het geldgewin en het politieke kattengespin van Dik Claes kent geen grenzen. Ook een reeks inwoners rond het festival profiteren evenzeer van de zwarte inkomsten die ze uit de festivalgangers en bezoekers genereren, de Leuvense belastingontvanger Cremers moet zijn kassa óók daar durven gaan vullen.

Drugs-honden-.
In Werchter worden tijdens het festival ook drugs gebruikt, maar in het zogenaamde volkscafé van Dirk Claes in Wezemaal waar hoge magistraten -verbonden aan de Leuvense justitie alsmede aan het federale
parket-, klant zijn, zal daarover wel één en ander overeengekomen zijn, oogjes -en neus- dicht. Morsum Magnificat heeft zelf kunnen zien dat er bij gelegenheid van een Werchter-Classic jointjes werden gerookt, op dat moment was er ook een bijeenkomst van de Open-Vld waar een politierechter uit Dendermonde -echtgenote van Karel De Gucht-, aanwezig was maar Mireille zal wel niets gezien hebben, wij wel. De magistrate zou in Berlare -het gehucht van De Gucht- met haar auto op een vreemde wijze in een voortuin van een woning zijn terecht gekomen, een advocaat fluisterde ons dat in de oren, ook een andere bron uit Berlare bevestigde het verhaal dat in het gehucht een publiek geheim is maar dat in de doofpot ging. Olivier Libois, Directeur-generaal van de administratieve politie die aanwezig zou zijn, moet maar eens de neusgaten openzetten, misschien ontdekt hij dan wat wij hier schrijven, laat de drugshonden op de weide te Werchter maar hun werk doen.

Tips bij onweer MM_119_Bliksem

Artikel n° : 06/12/4797
Geplaatst : 18:41 28/06/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 juni 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.