Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928449





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Burgemeester Willy Michiels officieel in 't zadel
02 januari 2007
Roger VERDUYCKT naar oppositiebank verwezen


Bezoekers website Morsum Magnificat : 182.800

Betekom / Begijndijk 02 januari 2006
Zoals op vele andere plaatsen werd vandaag ook te Begijnendijk de nieuwe Burgemeester in het zadel gezet, gewezen Burgemeester ROGER VERDUYCKT mag naar de oppositiebanken.



In het midden de nieuwe Burgemeester Willy Michiels

Verduyckt naar de oppositie.
Roger Verduyckt die na het overlijden van de legendarische B?reke VERHAEGEN de facto Burgemeester werd, dus nooit als Burgemeester verkozen werd, is dat nu evenmin. Alhoewel Roger Verduyckt altijd voor de MGB door dik en dun opkwam, viel hij al heel snel bij de MGB in ongenade en kwam daar in die partij lelijk ten val. 
Verduyck hield aan die val zelfs lelijke politieke kwetsuren over en alleen de huichelaars van de eeuwige oppositiepartij van Begijnendijk (SP.a) was bereid gekwetst Rogeke op te vangen, ze maakten er samen "Samen" van.
Verduyckt zou nu zijn kiezers nog een dienst kunnen bewijzen door binnen de gemeente in de oppositie te gaan zetelen (dat vertelde Verduyckt aan ??n of ander gazet), vanavond heeft Roger Verduycht en zijn huichelaarsclubje "Samen" al in hun kaarten laten kijken, kennis was in ieder geval niet troef, wel slap geleuter, de Begijnendijkse Sectretaris bewees de reglementen beter te kennen en de weerstand van "Samen" brokkelde al snel af, het verdween zelfs in het niets.

Burgemeester en vier Schepenen en een Secretaris.
Begijnendijk gaat het behalve de Burgemeester Willy Michiels (MGB) doen met vier Schepenen , Stef Bogaerts (Leef), Bob Michiels (MGB), Patricia Stevens (MGB) en Herman Decoux (MGB), Sonia Gori?ns blijft de vastgeroeste secretaris.
De oppositie wilde vanavond de bevoegdheden van de respectievelijke Schepenen al openbaar gemaakt zien, maar Frans Van der Veken (Samen) ving bot, de bevoegdheden zijn wel degelijk bekend, maar de nieuwe Burgemeester vertelde "we maken ze vandaag nog niet openbaar", meer dan sip kijken kon Frans van der Veken (Samen) niet... 

Speech van de nieuwe Burgemeester.

in opmaak.


Laatste update ( 03 januari 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.