Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926404





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Ham : Is elektriciteit modelwoning soms niet gekeurd?
30 mei 2012
Limburgse gedeputeerde is gaan janken bij de persdienst provincie.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.710.000
Ham / Lanaken 30 mei 2012.

Op 15 april 2012 spande gedeputeerde van Welzijn en Gezondheid Mieke Ramaekers -CD&V- een peloton slippendragers voor haar kar om aan de Kortestraat n° 6 te Ham een modelwoning te openen. Het eerste wat persgeile Ramaekers van ons wilde weten, is van welke gazet wij waren.
Vorig artikel:
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4626&Itemid=2

Modelwoning.
Het OCMW van Ham heeft op dat adres twee appartementen ingericht die in eerste instantie bedoeld zijn om in nood mensen te kunnen vestigen, er wordt dan gedacht aan gezinnen die eventueel bij een brand of 
dergelijke dakloos worden. Maar er wordt ook op dat adres bijeen gekomen om mensen wegwijs te maken in wonen, daarvoor schakelen ze Medisch Milieudeskundigen in, immers, daar kan men ook wat  extra opdrachten gebruiken. Hoe dan ook was het Morsum Magnificat opgevallen dat het elektrische laagspanningsbord dat zich nota bene in de slaapkamer bevindt, wellicht niet aan het AREI voldoet. Ter plaatse was er geen keuringsattest beschikbaar en dat is voor een "Modelwoning" wel zeer vreemd. Immers artikel 269 van het AREI -10 maart 1981- en art. 7 van het MB van 27 juli 1981 verplichten dat wel degelijk, de modelwoning is op dat item zéker geen model én dus een blaam voor de gedeputeerde Ramaekers -CD&V-.

Veel beloven ...
Sinds midden april heeft Morsum Magnificat mede enkele telefonische verzoeken tevergeefs getracht om van de Secretaris van het OCMW informatie omtrent de elektrische keuring van de elektrische installatie te 
bekomen, het blijft bij beloven. Het is onmiskenbaar dat de elektrische installatie van dat appartement grondig is gewijzigd, volgens het MB van 27 juli 1981 -artikel.2- moet de installatie dan opnieuw gekeurd worden  en moeten in dat verband verschillende documenten worden opgemaakt. Aangezien die informatie er maar niet komt, hebben we de secretaris vandaag aan aangetekende brief gestuurd en daarbij zal het niet blijven.

Gedeputeerde.
Het moet blijken dat Mieke Ramaekers bij de persdienst van de provincie over Morsum Magnificat is gaan janken, nogal wiedes, bij de opening van de Modelwoning -sic- is de klassieke pers zowat aan haar voeten 
gaan liggen, bejaarden werden opgevoerd in een soort promotiefilmpje, puur politiek misbruik. Dat Morsum Magnificat vragen heeft gesteld over een elektrische installatie kan volgens de gedeputeerde niet, ze zijn immers over de ganse lijn kontlik journalisten gewend en die mogen geen vervelende vragen stellen of ze worden op de vingers getikt of van de perslijst gegooid.

Kende Ramaekers ook hier haar les niet en
liet ze zich door fantast Wim Dries ondersneeuwen?
http://www.morsum-magnificat.be/images/stories/2012-04/MM_201_11_Telenet_Abo.pdf  "Zij doet het voor de mensen zegt ze", is er nog een kat die gelooft dat politici het doen voor de mensen? Pure demagogie en pas op voor de zogenaamde christenen, zéker deze die in de kerk op de eerste rij zitten, ergo, achter het altaar staan -sic-.

Artikel n° 05/12/4735
Geplaatst op 21:27 30/05/2012

Redactie Morsum Magnificat  ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
-te?- Lastig met veiligheid en techniek.

Laatste update ( 31 mei 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.